reklama

Wieści od cieżarówek

Witajcie

ZAWIADAMIAM że MIŁOSZ jest już z nami!!!
Urodził się w niedzielę 11.07.2010 o godz. 17.50
Ważył 3920g mierzył 56cm, dostał 10 pkt, mimo że był owinięty pępowiną i lekko zasiniały, ale szybciutko się zaróżowił.
Poród był wywoływany, okazało się że nic z zzo bo jestem uczulona, do 17 miałam 6cm, poszłam pod prysznic a tam zaczęłam mieć parte. połozna mówi, choć, to zbadamy, może jest już 8 to damy gaz "rozweselający", ja na łóżko a ona że ja rodzę i widać główkę. No i za 2 parcia Miłosz był już z nami. Ten poród był szybszy ale o wiele bardziej bolesny niż pierwszy. Niestety pękłam trochę i teraz jest niefajnie. Szyła mnie też na żywca- niesamowicie bolało.
Ale dałam radę. Teraz upały nas wykańczają, ale mały ładnie ssie, śpi i jest słodki.

reklama
Diana GRATULUJĘ!!! Niech Miłosz rośnie zdrowo :-) a Ty wracaj do pełni sił.
No i w wolnej chwili poprosimy o fotke!

LucyF świetnie wyglądasz...jaka Ty jesteś zgrabiutka! Świetną masz sukienkę :-) gdzie zakupiłaś ?

WItam
DIANA GRATULUJE :-D wielkoludek z chłopaka, ale super że masz już go przy sobie, może jakaś relacja szczegolowa z porodu?

ja dzis sobie kupiłam bluzke ciążową ale szukam czegoś eleganckiego.... ludzie czy ciuchy ciążowe w ogole są eleganckie?? czemu to wszystko wygląda jak worek... robie sobie bluzke na szydelku ale ona tez nie bedzie sie nadawac do kościola czy na jakas imprezke bo jak to w koronce isc przez ktorą stanik przeswituje musiałabym wszyc podszewke a nie mam maszyny do szycie, zreszta najpierw musiałabym sie nauczyc...

milego dnia ja lece aktualizowac liste naszych skarbow :-) widze ze nie ma chetnych do dopisania sie.... a watek ładna mama gdzies wcieło

w ogole czemu nie mialam na liscie zmienionego imienia od chlopaka diany to nie wiem, bo mialo byc franek a teraz jest Miłosz :-)

Ostatnia edycja:
Diana gratuluje:))))) A gdzie zdjątko?

Co do mnie. Jestem po wizycie. Wprawdzie prawie tam nie zemdlałam,. bo zrobiło mi sie słabo. Ale ogólnie wieści dobre. Tzn. szyjka ma nwet wiecej niż miała poprzednio ale też do końca nie wiadomo bo narzazie jest opuchnięta. jak szybko wszystko dalej pusci nie wiadomo.Pani dr mówi że moge urodzić jutro, za dwa dni a moge za dwa tygodnie. Nie ma reguly. W kazdym razie pessar zdjęty, odstawiam już leki i moge sie ruszać i czekac na porod.
Mała waży 2800 kg. A od przyszłego tygodnia mam chodzić na ktg.
A z gorszych wieści na szyjce zrobił mi się polip, ale podobno najcześciej po ciaży znikają . Zobaczymy

Ostatnia edycja:
Dziewczynki dziękuję za kciukasy!!!!
wszystko ok! JULEK zostanie ....Julkiem:)waży mniej więcej 309gram:) 19tygodni i 5dni:)czyli tak jak na genetycznym usg.termin wychodzi 5grudzień,ale na suwaczku zostawie chyba ten na 2grudnia bo milej jak szybciej leci,a to żadna różnica:) bardzo dokładnie lekarz badał,czaszke długo ogladał i w ogóle bardzo dokładnie:)
szyjke zmeirzył 36mm.jak usłyszałam serduszko łezka w oku mi się zakręciła! i machał rączkami więc już uspokajam się bo wiem,że nie zawsze muszę go czuć.
potem jeszcze gin mnie badała bo idzie na urlop:)i chciała być spokojna

Diana super wieści!!! gratuluję ! czekamy na fotkę:)
Lucy ale duży brzunio super!

Mysza kiecka na allegro.-70% 2w1 extra TUNIKO SUKIENKA dekolt SEREK M/L (1103814958) - Aukcje internetowe Allegro byłam w niej dzisiaj i jest super. bo w spódnicy wyglądam grubo tej co wam wklejałam ostatnio:)

Kasikz o właśnei szukałam wieści od Ciebie:) no ciekawe jak to dalej się potoczy.dobrze,że w końcu nie musisz leżeć.ale nie przemeczaj się niech jeszcze w brzuniu dzidzia posiedzi troszeczke

Ostatnia edycja:
reklama
Kasikz, ola super wieści!

Bardzo się cieszę!

Ola no to miałaś przeczucia na Julka :-) gratuluję synka!

Fajna ta kiecka...i cenowo też super. Ale swoją drogą jak mogli dać taką koszmarną kobietę do tych zdjęć!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry