ola**
Fanka BB :)
Jeżynka ja duphaston brałam dwa razy dziennie do 16tygodnia chyba.dzięki za pamięć o moim jutrzejszym dniu
ja jak coś mnie niepokoi nospe biorę.ale sporadycznie bardzo
kasikz mnie też nurtuje co z Tobą dalej bedzie
Lili no właściwie patrząc po suwaczku to już rozpakowanie jest bardzo prawdopodobne,nie bój się kochana będzie cudownie jak przytulisz swój skarb
Lucy ja leżę całymi dniami
ten balkon to po trochu i cały dzień mi to zajęło
a wanne nie miałam już wyjścia po ziemi trzeba było umyć. wychodzę co drugi dzień do sklepu
zaraz się zbiorę i pójdę
Just miesiąc kawał czasu
a ja wcale nie pracowita...wyleguję się całe dnie,nawet z domu nie wychodzę za często
carri tak jak dziewczyny piszą dwa ujemne.ja też tak mam i dwa razy już miałam badania na toxo
nie mogłam zasnąć,w nocy praktycznie nie spałam.w końcu przed 6tą wstałam pokręciłam się i wzięłam za krzyżówki.
chyba to stres przed tym jutrzejszym usg
ale po 8mej niunio poruszał się i poszłam spać
kasikz mnie też nurtuje co z Tobą dalej bedzie
Lili no właściwie patrząc po suwaczku to już rozpakowanie jest bardzo prawdopodobne,nie bój się kochana będzie cudownie jak przytulisz swój skarb
Lucy ja leżę całymi dniami
Just miesiąc kawał czasu
carri tak jak dziewczyny piszą dwa ujemne.ja też tak mam i dwa razy już miałam badania na toxo
nie mogłam zasnąć,w nocy praktycznie nie spałam.w końcu przed 6tą wstałam pokręciłam się i wzięłam za krzyżówki.
chyba to stres przed tym jutrzejszym usg
Ostatnia edycja:

W każdym razie zadzwoniłam do gin i jej powiedziałam o moich obawach i ona póki co kazała mi brać duphaston 2x1, na razie na 2 tygodnie.