reklama

Wieści od cieżarówek

Jeżynka ja duphaston brałam dwa razy dziennie do 16tygodnia chyba.dzięki za pamięć o moim jutrzejszym dniu:) ja jak coś mnie niepokoi nospe biorę.ale sporadycznie bardzo
kasikz mnie też nurtuje co z Tobą dalej bedzie:)
Lili no właściwie patrząc po suwaczku to już rozpakowanie jest bardzo prawdopodobne,nie bój się kochana będzie cudownie jak przytulisz swój skarb:)
Lucy ja leżę całymi dniami:) ten balkon to po trochu i cały dzień mi to zajęło:) a wanne nie miałam już wyjścia po ziemi trzeba było umyć. wychodzę co drugi dzień do sklepu:) zaraz się zbiorę i pójdę
Just miesiąc kawał czasu:) a ja wcale nie pracowita...wyleguję się całe dnie,nawet z domu nie wychodzę za często
carri tak jak dziewczyny piszą dwa ujemne.ja też tak mam i dwa razy już miałam badania na toxo:)

nie mogłam zasnąć,w nocy praktycznie nie spałam.w końcu przed 6tą wstałam pokręciłam się i wzięłam za krzyżówki.
chyba to stres przed tym jutrzejszym usg:( ale po 8mej niunio poruszał się i poszłam spać:)

Ostatnia edycja:
reklama
Jeżynka ale jak zaczniesz go brac to masz go brąc cały czas czy tylko dorażnie. Moze i ma takie właściwości. Nie jesteśmy lekarzami. ja też brałam chyba 3x1 do 12 tc

A wogóle wydaje mi sie ze mała jeszcze niżej sie przesuneła, bo bardziej mnie tam kłuje. A brzuch ewidnetnie napina mi się coraz częściej , moze nie regularnie ale od 11 do teraz już ze 4 razy??????

kasikz mi gin mówiła że kilkanaście napięć dopiero może niepokoić ,a tak do 10ciu to spokój,no ale jutro zdejmą Ci to zobaczymy co dalej,na którą idziesz?

Tak tylko u mnie dziwne bo biore leki przeciwskurczowe:) Ide na 8:40 i jak bede mogła się ruszać to pojade do pracy bo blisko a musze ksiażeczke podbić i takie pirdołki

Gosia ja mam na 8:30 ale zawsze później wchodzi się bo są kolejki:) więc myślę,że koło 11tej wam się zamelduję,no może wcześniej
Kasikz no to jutro się okaże .ale patrz jak to minęło,niedawno mówiłaś,że leżysz i jeszcze tak dlugo a to już bliziutko co by się nei działo

Kasikz pewnie tak:) dzięki

wklejam wam fotki zbiorniczka na Julianka,zrobione dzisiaj.chyba troszkę urósł:) jutro mam nadzieję,że wkleję piękne foty dzidziusia:)

już 6kilo na plusie:(

boże dziewczyny podziwiam te co pracują albo spacerują:) poszłam do sklepu i wymiękam!!! gorąco jak diabli!

Załączniki

• 19tydz i 6dz.jpg
    19tydz i 6dz.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 46
  • 19tydz i 6.jpg
    19tydz i 6.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 52
  • 19tc i 6dz.jpg
    19tc i 6dz.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
reklama
GosiaLew, ja znam właściwości duphastonu. Ale widzisz lekarze zapisują duphaston ciężarnym często na bóle brzucha i skurcze, wystarczy, że poskarżysz się, że masz bóle i juz gin ci przepisuje duphaston. Ja jak brałam progesteron do niedawna to się czułam ok. Teraz jakieś skurczyki mnie łapią:zawstydzona/y: W każdym razie zadzwoniłam do gin i jej powiedziałam o moich obawach i ona póki co kazała mi brać duphaston 2x1, na razie na 2 tygodnie.
kasikz, ola trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty:tak:
ola, zbiorniczek śliczny i widzę, że masz na sobie tą nową spódniczkę:-)
Ja się wyleżałam dzisiaj, a teraz czas do pracy:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry