• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wieści od cieżarówek

Witam!
Kasikz piękny brzuszek
She twoje zdjęcia tez są rewelacyjnie bardzo lanie się prezentowałaś jako panna młoda !!!!!

A u mnie tak jak u was upał jak szok rzeka pod bokiem a ja nie mogę się kąpać :-( tylko wanna i prysznic... M wczoraj kupił mi wiatrak i się chłodzę. Wczoraj strasznie źle się czułam wieczorem miałam takie spotkanie z panem sedesowym ,że szok a myślałam ,ze czym bliżej końca pierwszego trymestru to będzie lżej a tu jeszcze gorzej chociaż dziś tylko z rana.
A dziś mnie bratowa w kurza ,ze nie wiem ona tak jak ja jest w ciąży i mamy nawet takie same terminy ona lepiej znosi ta ciaże ode mnie ja ledwo chodzę przez swoja kość ogonową a ona szoruje po całym domu u siebie nawet dzisiaj pinda myła okna normalnie szkoda słów. A ja pozmywałam się położyła bo boli mi brzuch i kręgosłup.
Jeszcze jutro urodziny bratanka a mi się nie chce iść bo będzie porównywanie a Gosia taki chuda a Marta (ja ) taka grua a ty jak a ty siak.
O jeju mam dziś dość jeszcze będzie narzekanie na psa bo powinien być w kojcu a ja psa do nie woli nie oddam.
Pozdrawiam

reklama
Kasikz śliczny brzuszek :-)

She cudne fotki :-) pięknie wyglądaliście.

ewela a gdzie Ty kupowałaś ciuszki dla Tomusia ? Bo on zawsze taki wystrojony.

Zmykam zrobić zupę koperkową bo już od tygodnia się za nią zabieram.

kasikz,She ale śliczne te wasze brzuszki,chciałabym być już na waszym etapie:)
Aneczka sporo tych imprezek bobaskowych masz:)ale to super
Martusionek nie zazdroszczę bratowej.musisz jakoś przeżyć
Gosia spódniczkę polecam:) spodni takich niedojrzałam,ale faktycznie sensowne zwłaszcza,że ja nie lubię spódnic:)ale wyjścia nie mam jak tak gorąco ,a w nic innego nie mieszczę się

ja uporałam się dziś z balkonem i musiałam umyć wanne i zlew:) i podłogę w łazience, bo tak ziemią nabłociłam myjąc donnice:)
i właśnie zjadłam marchewek ogródkowych ostatnią porcję:)

HEJ a te bodziaki super, a na 56 to wy macie jakies ciuszki tak wogole? Moj nadal nosi 56 ,a 62 wciaz za duze :baffled:,wiec nie na darmo nakupywalam tego rozmiaru.

moja już 74 nosi a 56 założyłam moooże z 2 razy i już na 62 misiałam przejść

A moj dzinks ma wysypke na brzuszku i pleckach,bo glupia mama nie douczona nie taki proszek dziecku kupila i tego ani vizir ani persil nie mozna uzywac do 3mies zycia:zawstydzona/y::sorry2:

O przepraszam -można -ja Alicji tylko raz wyprałam w proszku dzieciowym (mam jeszcze ponad pół paki jak ktoś z Wawy reflektuje) i od razu przeszłam na zwykły. Później się okazało ze jak piorę z naszymi rzeczami to też jest ok więc teraz piorę wszędzie i wszystkim -normalne proszki i płyny więc sobie nie zarzucaj że źle zrobiłaś bo nie ma reguły!
Agata a wy to gdzie nad tym morzem wypoczywacie?

Rowy kochana i jest suuuuuper:)

Kasikz to już teraz na pewno reprezentacyjnie wyglądasz i możesz się córce pokazać :-). Brzusio śliczny :tak: Twój She też :tak: Zdjęcia weselne też są bardzo ładne :-)

Martusionek bratową się nie przejmuj. Każdy ciążę znosi inaczej i nie ma się co przejmować takimi porównaniami.

13x13 miłego wypoczynku na wakacjach :-)

A ja już jestem po baby shower. Było bardzo sympatycznie. Alan dostał stosik kolejnych prezentów :-) Więcej takich imprez już nie będzie, więc teraz mogę spojrzeć na swoją listę zakupów i dokupić to czego mi jeszcze brakuje.
Dzisiaj mam zajęcia w drugim szpitalu (nie rodzę tam, ale są za darmo, więc postanowiłam skorzystać – nauki nigdy za wiele). Doczytałam na stronie szpitala, aby nie przychodzić jak się jest chorym, a G niestety jeszcze się nie wykurował :-(. Muszę go zatem zostawić w domu i sama pojadę na te zajęcia. To będzie na temat tego co się dzieje z kobietą po porodzie. Przydałoby się aby o tym posłuchał, ale nie chcę, żeby nas wyprosili z zajęć ze względu na jego chorobę. No i nie chcemy też aby kogoś zaraził.

she slicznie wygladalas:-) no i tance tez niezle, oj Ty to masz sile:tak:
Aneczka to Ty tez uwazaj zeby Cie Twoj G nie zarazil
olu no to ja Cie podziwiwm ze w ten upal tyle rzeczy robilas ja to leze i oddycham i to juz jest za duzo:)

hejka!

Kasikz, śliczny brzuszek :-) Ciekawe jak Malutka zareaguje na jutrzejsze zdjęcie pessera, czy od razu zechce jej się wychodzić, czy może jeszcze przenosisz? ;-)

Asiu, super fotki :-) a brzuszek to bardzo zgrabniutki masz, nie wiem gdzie te wszystkie kiloski pomieściłaś.

Olu, to poszalałaś z tymi porządkami :-)

Ewela, Agata, ja dla odmiany piorę w proszku dzieciowym, ale wymieszane maluszkowe cziuszki z naszymi. A ambitny plan prasowania padł bardzo szybko :zawstydzona/y: ale Szymek dzielnie to znosi, więc póki co zmian nie będzie ;-)
A rozmiar u nas to nadal 62, ale mniej luzu mamy niż na początku ;-)

Aneczka, to poszalałaś z tymi imprezkami dzidziusiowymi - mam nadzieję, że teraz to już pojedynczych rzeczy Ci brakuje.

Idę się ogranąć póki syn śpi, żeby na spacerek się wybrać niebawem, zanim temperatura wzrośnie za bardzo.
A wogóle to już miesiąc minął!! Szok!!

miłego dnia :-)

Dziewczyny ja tylko się melduję, będę jutro dopiero na dłużej.

U nas nic się nie dzieje oprócz tego, że te dziwne uczucia które się pojawiły zmusiły nas do spakowania torby na wszelki wypadek i teraz odpoczywam, bo troszkę się przestraszyłam. A jednak jeszcze ten tydzień wolałabym aby Mała przesiedziała w brzuszku, więc nici ze sprzątania i robienia czegokolwiek.

Jutro zamierzam się ruszyć i nadrobić zaległości jeśli tylko wszystko będzie w porządku, do soboty do wizyty jakoś muszę przetrwać.

Gorączka mnie zabija :baffled:

Witam

Martusionek bratową się nie przejmuj, a jak myje okna w pierwszym trymestrze to możesz jej pogratulować braku zdrowego rozsądku i troski o dzidziusia, to nawet lekarze nie zalecają.

Aneczka77 to super, że babyshower udane.

Just nie obejrzysz się a Szymonek będzie biegał.

Lilijanna to odpoczywaj

reklama
Lili nie przemęczaj się i czekaj cierpliwie do wizyty :-) choć opis pod suwaczkiem wskazuje że wszystko się może zacząć w każdej chwili

just kiedy to zleciało że Szymonek ma już 1 miesiąc :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry