reklama

Wieści od cieżarówek

Witam!
Kasikz piękny brzuszek
She twoje zdjęcia tez są rewelacyjnie bardzo lanie się prezentowałaś jako panna młoda !!!!!

A u mnie tak jak u was upał jak szok rzeka pod bokiem a ja nie mogę się kąpać :-( tylko wanna i prysznic... M wczoraj kupił mi wiatrak i się chłodzę. Wczoraj strasznie źle się czułam wieczorem miałam takie spotkanie z panem sedesowym ,że szok a myślałam ,ze czym bliżej końca pierwszego trymestru to będzie lżej a tu jeszcze gorzej chociaż dziś tylko z rana.
A dziś mnie bratowa w kurza ,ze nie wiem ona tak jak ja jest w ciąży i mamy nawet takie same terminy ona lepiej znosi ta ciaże ode mnie ja ledwo chodzę przez swoja kość ogonową a ona szoruje po całym domu u siebie nawet dzisiaj pinda myła okna normalnie szkoda słów. A ja pozmywałam się położyła bo boli mi brzuch i kręgosłup.
Jeszcze jutro urodziny bratanka a mi się nie chce iść bo będzie porównywanie a Gosia taki chuda a Marta (ja ) taka grua a ty jak a ty siak.
O jeju mam dziś dość jeszcze będzie narzekanie na psa bo powinien być w kojcu a ja psa do nie woli nie oddam.
Pozdrawiam

reklama
Kasikz śliczny brzuszek :-)

She cudne fotki :-) pięknie wyglądaliście.

ewela a gdzie Ty kupowałaś ciuszki dla Tomusia ? Bo on zawsze taki wystrojony.

Zmykam zrobić zupę koperkową bo już od tygodnia się za nią zabieram.

kasikz,She ale śliczne te wasze brzuszki,chciałabym być już na waszym etapie:)
Aneczka sporo tych imprezek bobaskowych masz:)ale to super
Martusionek nie zazdroszczę bratowej.musisz jakoś przeżyć
Gosia spódniczkę polecam:) spodni takich niedojrzałam,ale faktycznie sensowne zwłaszcza,że ja nie lubię spódnic:)ale wyjścia nie mam jak tak gorąco ,a w nic innego nie mieszczę się

ja uporałam się dziś z balkonem i musiałam umyć wanne i zlew:) i podłogę w łazience, bo tak ziemią nabłociłam myjąc donnice:)
i właśnie zjadłam marchewek ogródkowych ostatnią porcję:)

HEJ a te bodziaki super, a na 56 to wy macie jakies ciuszki tak wogole? Moj nadal nosi 56 ,a 62 wciaz za duze :baffled:,wiec nie na darmo nakupywalam tego rozmiaru.

moja już 74 nosi a 56 założyłam moooże z 2 razy i już na 62 misiałam przejść

A moj dzinks ma wysypke na brzuszku i pleckach,bo glupia mama nie douczona nie taki proszek dziecku kupila i tego ani vizir ani persil nie mozna uzywac do 3mies zycia:zawstydzona/y::sorry2:

O przepraszam -można -ja Alicji tylko raz wyprałam w proszku dzieciowym (mam jeszcze ponad pół paki jak ktoś z Wawy reflektuje) i od razu przeszłam na zwykły. Później się okazało ze jak piorę z naszymi rzeczami to też jest ok więc teraz piorę wszędzie i wszystkim -normalne proszki i płyny więc sobie nie zarzucaj że źle zrobiłaś bo nie ma reguły!
Agata a wy to gdzie nad tym morzem wypoczywacie?

Rowy kochana i jest suuuuuper:)

Kasikz to już teraz na pewno reprezentacyjnie wyglądasz i możesz się córce pokazać :-). Brzusio śliczny :tak: Twój She też :tak: Zdjęcia weselne też są bardzo ładne :-)

Martusionek bratową się nie przejmuj. Każdy ciążę znosi inaczej i nie ma się co przejmować takimi porównaniami.

13x13 miłego wypoczynku na wakacjach :-)

A ja już jestem po baby shower. Było bardzo sympatycznie. Alan dostał stosik kolejnych prezentów :-) Więcej takich imprez już nie będzie, więc teraz mogę spojrzeć na swoją listę zakupów i dokupić to czego mi jeszcze brakuje.
Dzisiaj mam zajęcia w drugim szpitalu (nie rodzę tam, ale są za darmo, więc postanowiłam skorzystać – nauki nigdy za wiele). Doczytałam na stronie szpitala, aby nie przychodzić jak się jest chorym, a G niestety jeszcze się nie wykurował :-(. Muszę go zatem zostawić w domu i sama pojadę na te zajęcia. To będzie na temat tego co się dzieje z kobietą po porodzie. Przydałoby się aby o tym posłuchał, ale nie chcę, żeby nas wyprosili z zajęć ze względu na jego chorobę. No i nie chcemy też aby kogoś zaraził.

she slicznie wygladalas:-) no i tance tez niezle, oj Ty to masz sile:tak:
Aneczka to Ty tez uwazaj zeby Cie Twoj G nie zarazil
olu no to ja Cie podziwiwm ze w ten upal tyle rzeczy robilas ja to leze i oddycham i to juz jest za duzo:)

hejka!

Kasikz, śliczny brzuszek :-) Ciekawe jak Malutka zareaguje na jutrzejsze zdjęcie pessera, czy od razu zechce jej się wychodzić, czy może jeszcze przenosisz? ;-)

Asiu, super fotki :-) a brzuszek to bardzo zgrabniutki masz, nie wiem gdzie te wszystkie kiloski pomieściłaś.

Olu, to poszalałaś z tymi porządkami :-)

Ewela, Agata, ja dla odmiany piorę w proszku dzieciowym, ale wymieszane maluszkowe cziuszki z naszymi. A ambitny plan prasowania padł bardzo szybko :zawstydzona/y: ale Szymek dzielnie to znosi, więc póki co zmian nie będzie ;-)
A rozmiar u nas to nadal 62, ale mniej luzu mamy niż na początku ;-)

Aneczka, to poszalałaś z tymi imprezkami dzidziusiowymi - mam nadzieję, że teraz to już pojedynczych rzeczy Ci brakuje.

Idę się ogranąć póki syn śpi, żeby na spacerek się wybrać niebawem, zanim temperatura wzrośnie za bardzo.
A wogóle to już miesiąc minął!! Szok!!

miłego dnia :-)

Dziewczyny ja tylko się melduję, będę jutro dopiero na dłużej.

U nas nic się nie dzieje oprócz tego, że te dziwne uczucia które się pojawiły zmusiły nas do spakowania torby na wszelki wypadek i teraz odpoczywam, bo troszkę się przestraszyłam. A jednak jeszcze ten tydzień wolałabym aby Mała przesiedziała w brzuszku, więc nici ze sprzątania i robienia czegokolwiek.

Jutro zamierzam się ruszyć i nadrobić zaległości jeśli tylko wszystko będzie w porządku, do soboty do wizyty jakoś muszę przetrwać.

Gorączka mnie zabija :baffled:

Witam

Martusionek bratową się nie przejmuj, a jak myje okna w pierwszym trymestrze to możesz jej pogratulować braku zdrowego rozsądku i troski o dzidziusia, to nawet lekarze nie zalecają.

Aneczka77 to super, że babyshower udane.

Just nie obejrzysz się a Szymonek będzie biegał.

Lilijanna to odpoczywaj

reklama
Lili nie przemęczaj się i czekaj cierpliwie do wizyty :-) choć opis pod suwaczkiem wskazuje że wszystko się może zacząć w każdej chwili

just kiedy to zleciało że Szymonek ma już 1 miesiąc :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry