reklama

Wieści od cieżarówek

Just a Lili nie mówiła czasem,że odezwie się w czwartek dopiero? czy mi się pomyliło?
Jeżynka no w czymś trzeba chodzić:) ja za balkon się wzięłam:) kwatki przesadziłam ,jeszcze mycie mi zostało ,dobrze,że balkon mały.

reklama
Przewidywana waga Małej na poród 3,2kg, w co trudno mi uwierzyć, bo skoro został ponad miesiąc, a przez ostatni miesiąc przybrała blisko 1kg, to czemu do porodu ma dobrać tylko 0,5kg?

Za to Mamusia tyje na potęgę. Już mam +18kg na plusie... Jezu... Sodoma i gomora

Alicja w ostatni miesiąc przytyła uwaga z 2300 do 3400:baffled:

Ja niestety w ostatni miesiąc najwięcej przybrałam 4 kg a w sumie 14:sorry2:

u nas zajeeeeefajnie:-D
buziaki

HEJ

a te bodziaki super, a na 56 to wy macie jakies ciuszki tak wogole? Moj nadal nosi 56 ,a 62 wciaz za duze :baffled:,wiec nie na darmo nakupywalam tego rozmiaru.

Ja tak patrze,a te wasze suwaczki to mkną jak oszalałe :szok:,niedawno 8tydzien byl co u niektorych,a tu juz 30ty :szok:

Niedługo to same kochane bobaski tu beda :-D

A moj dzinks ma wysypke na brzuszku i pleckach,bo glupia mama nie douczona nie taki proszek dziecku kupila i tego ani vizir ani persil nie mozna uzywac do 3mies zycia:zawstydzona/y::sorry2:

Cześć dziewczęta:-)
Coś wcześniej mi net nie działał. Poszłam sobie na rynek i wróciłam z czereśniami, o dziwo fajnie pomagają na mdłości, a że sporo cukru mają to nic, bo ja i tak nic słodkiego nie jadam. Ja to bym musiała się zważyć, bo nawet nie wiem ile teraz ważę. Zważyłam się na początku jak się dowiedziałam o ciąży. Znowu mi się wydaje, że brzucha dostałam albo raczej napiął się teraz i jest już sztywniejszy.

Asiu dobrze, ze to nie zatrucie, a infekcję wyleczysz na pewno. o i w sumie to lepiej, żeby Emi więcej nie ważyła, łatwiej rodzić.

Ola** no patrz, na tą samą spódnicą się zastanawiam. A dziś przyszły do mnie moje sukienki, co w zeszłym tygodniu kupowałam. Jestem zadowolona, naprawdę, spokojnie na teraz i na większy brzuch.

Pati ja jeszcze znalazłam spodnie lniane na gumce jak ta spódnica co Ola kupiła. Juz wstawiam linka.
RYBACZKI CIĄŻOWE LEN SPODNIE BIODRÓWKI LATO M (1126971863) - Aukcje internetowe Allegro

Ewela zapomniałam napisać wcześniej, że Tomaszek cudny.

Kasikz trzymam kciuki za wyniki. A fryzjer to już był?

Agata a wy to gdzie nad tym morzem wypoczywacie?

Just no Lili to nie odzywa się od wczoraj rana.
Ma ktoś z nią kontakt może?

Ostatnia edycja:
She i widzisz, że niepotrzebnie się martwiłaś, że to zatrucie ciążowe. W porównaniu z taką wizją to to zapalenie dróg moczowych i infekcja nie są najgorszą diagnozą. Bierz co lekarz każe i pij, pij, pij... i będzie dobrze :tak:
Ja też przytyłam sporo kilogramów mimo, że jem normalnie, ale wszyscy mi mówią, że wyglądam tak samo jak przed ciążą a tylko brzuch mam duży, więc się pocieszam, że te kilogramy szybko znikną po porodzie ;-)

Mysza84 nie wiedziałam, że nie powinno się jeść winogron i czereśni jak się ma opuchnięte nogi :baffled: Ja szczególnie tymi ostatnimi się ostatnio zajadam

Ewela28 ja już się zaopatrzyłam w 2 wielkie butle płynu do prania dla dzieciaczków i niedługo zabiorę się w końcu za pranie ciuszków :-) Oby Tomaszkowi wysypka szybko przeszła!

A ja zaraz będę miała baby shower w pracy. Niestety nie jest to dobry dzień na tę imprezę ze względu na to co stało z naszym kolegą, ale było już za późno aby to przełożyć. Ja i kilka innych osób dowiedzieliśmy się o jego śmierci wczoraj, ale pozostałe osoby dowiedziały się dopiero dzisiaj, więc teraz każdy jest w szoku i nie w nastroju do zabawy. Właśnie mieliśmy grupowe spotkanie z panią psycholog, która to sesja miała na celu pomóc nas radzić sobie z tą sytuacją.

;Ja już po fryzjerze:) Wyglądam dalej jak wieloryb ale lepiej się czuje jak siwulcow nie widac :)
Co do ciuszków 56, to troche mam , bo dostałam ale nie wiem czy Pola w nie wejdzie. Bo jest długa. Mam nadzieje ze chociaz na chwilkę
Aneczka - to chyba 3 baby shower?
Agatka jak wocisz napisz co więcej u was?
Lili a ty gdzie jesteś?

Zdjecie bebolka
Zobacz załącznik 264558

Ostatnia edycja:
Obiecałam zdjęcia... Dziś 2 następne. Coś mi net szwankuje przez co nie mogę ściągnąć więcej :-(

Załączniki

• Brzuszek.jpg
    Brzuszek.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 74
  • Mechelinki.jpg
    Mechelinki.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 82
kasikz ale cudna pileczka :-)....Pola ma ladne lokum i napewno tak szybko sie z niego nie wygramoli ;-)
she przepiekne zdjecia....slicznie wygladasz z tym uroczym brzusiem :tak: ahhh i ta plaza....romantycznie...swietne fotki...

reklama
Udało się ściągnąć jeszcze kilka :-) I koniec - zmykam do pracy... Bo w sumie oglądam, oglądam i nic nie pracuję...

Załączniki

• Tort.jpg
    Tort.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 81
  • Tance.jpg
    Tance.jpg
    51,5 KB · Wyświetleń: 78
  • Brzuchol.jpg
    Brzuchol.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 82
  • My.jpg
    My.jpg