reklama

Wieści od cieżarówek

Jeżynka jak lekarz zaleca branie duphastonu to łykaj, na pewno nie zaszkodzi, ja tam lekarzem nie jestem to nie będę pisała jak czegoś nie wiem do końca;-)

Ola no brzunio duży. Ja wymiękam też, właśnie zbieram się na wyjście do sklepu i nie za bardzo mi to wychodzi.

reklama
Witajcie dziewczynki!

Kasikz mnie się brzuch bardzo często napina i to już od kilku tygodni. Czasami jak liczę te skurcze to mi ich wychodzi 6 na godzinę :baffled:, ale czasami przez godzinę nie ma żadnego. Już pytałam na dwóch wizytach o to dwóch różnych lekarzy i powiedzieli aby się tym nie przejmować. Jutro mam wizytę z jeszcze innym lekarzem (w sumie jest ich 4 w klinice), więc zobaczę co on powie. Najgorsze, że oni mnie wcale nie badają tylko stwierdzają, że to jest normalne :crazy:

Ola** na jutrzejszej wizycie na pewno wszystko będzie dobrze :tak: Trzymam kciuki! A brzuszek śliczny :-)

Lilijanna to wypoczywaj jak chcesz, żeby mała jeszcze trochę poczekała :-)

Póki co udało mi się uniknąć zarażenia przez G. On dzisiaj jeszcze został w domu, ale dzwonił do mnie, że czuje się już lepiej i chce się wybrać dzisiaj wieczorkiem ze mną na zajęcia w klinice. Wczoraj na noc wziął Tylenol PM, który ma środek nasenny i dzięki temu w końcu mógł spać w nocy – nawet mimo tego, że za oknem szalała burza. Za to ja nie spałam za dobrze, bo pilnowałam się aby spać z dala od niego i jeszcze ta burza mnie co chwilę budziła :no:

Odebrałam wyniki - wydają sie ok, oprócz oczywiście bakterii w moczu:) Ale wydaje mi sie ze nie ma tragedii.co do tych napinań to wydaje mi sie że mam dzisiaj wyjątkowo często , ale zobacyzmy co powie pani dr.
Aneczko - trzymam kciuki i za twoja wizyte i chroń sie zeby sie nie zarazic

ola no brzuszek juz calkiem spory:tak: kciukasy zacisniete za wizyte:)
kasikz no to napinanie to chyba norma mnie moj gin powiedzial ze o ile jest ich do 12-stu na dzien i nie bolesnych to jest ok bo po prostu macica cwicy przed wielkim finalem, trzymam kciuki za wizyte

Witajcie :-)

kasia, ola trzymam kciukasy za wizyty &&&&& wracajcie z cudnymi wiadomościami!

ola brzuszek już sporki, ale bardzo zgrabniutki. Świetna ta sukienka na drugim zdjęciu. Gdzie taką zakupiłaś ?

Ja dzisiaj pospałam strasznie...aż mi się wstawać nie chciało, ale muszę się zmobilizować dość szybko bo o 12 ma przyjechać do mnie koleżanka a mieszkanie wcześniej muszę odgruzować.

Miłego dnia Wam życzę!

a to moj brzuchol:)

P1000678.jpg

Ja się melduję :tak::tak:

I wyłączam kompa, bo od niego też się pokój nagrzewa :dry::dry:
dzisiaj mam ambitny plan - leżeć, oddychać, od czasu do czasu wybiorę się pewnie do łazienki :-p:-p i tyle :-p:-p

U mnie w mieszkaniu termometry wskazują dziś 31stopni :szok::szok: masakra :szok::szok:

Ola**, Kasikz trzymam kciuki za wizyty :tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry