reklama

Wieści od cieżarówek

Witajcie
Kasikz to fajnie, ze możesz się już ruszać, tylko nie przeginaj;-)
Ola** super, ze po wizycie wszystko w porządku.

Diana gratuluję synusia.

Lucyf zgrabny brzusio no i ładna sukienka.

A ja dzisiaj chyba powinnam się trochę ogarnąć, bo przez te upały cały tydzień siedzę i nic nie robię, w sumie powinnam pojechać do pracy i podbić legitymację ubezpieczeniową, ale mam lenia na wychodzenie.

reklama
Dzien dobry :cool2:
Zakupy porobione, obiad postawiony teraz krótki wypoczynek ;-)

Diana wielkie mega GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz czekamy na zdjecia :-):-):-)

Lucyf nono ale figura w ciąży :) A te 10 KG ciekawe gdzie jest ?:sorry2:

Patib czekamy na tWoja fotke w bluzeczce która kupilas?:tak:

Kasikz to teraz codziennie raporty zdawaj jak w kazdej chwili mozesz urodzic,
a poza tym ciesze sie z dobrych wieści:happy2:

Olus to wspaniale wiadomości, gratuluje synusia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam cieplutko.....i zycze przede wszystkim przyjemnego wiaterku oraz nizszej temperatury niz 35 stopni, bo tyle mam na termometrze:baffled:

Dziewczyny a zobaczymy jakieś fotki Waszych maleństw ?!?

GosiaLew w taki upał to nic się robić nie da :-D ja najchętniej bym cały dzień w wannie przesiedziała :-) w chłodnej wodzie.

Ja dzis mam lekarza ale bez usg takze fotki nie bede miała , nastepnym raze jak tylko usg bede miała to wkleje fotke:-)
Ale nie wiem kiedy to bedzie bo w planach mam za półtora tygodnia wyjechac nad morze na 10 dni:-)

ola super ze wizyta udana no i gratuluje synka bo teraz to juz nie przeczucia tylko fakty:tak:
kasikz poczekaj jeszcze chwilke z tym rodzeniem bo w taki upal to chyba nic przyjemnego sie meczyc na porodowce
Gosia w te upaly to najlepiej siedziec w domu jak czlowieka nic nie zmusza do wyjscia na ta patelnie
Carrie korzystaj z wypoczynku poki brzuszek mniejszy jeszcze i nie daje w kosc:)

Witajcie ,
Diana , gratuluje serdecznie synusia , cieszę się że szybko poszlo :)
Lucy , fajny brzuszek , taki zgrabniutki
Kasik , to trzymaj się dzielnie kobietko , juz pewnie niedługo

Wszystkim ciężarówkom życzę powodzenia i współczuje tych upałów , u mnie dzisiaj w slońcu na dworze 59,4 a w domu 38,8 niezłe piekiełko , pa

Hej kobietki!

Codziennie Was czytam, ale ostatnio jakoś u mnie weny brak na pisanie:(

Upały są straszne, na dwór wychodzę dopiero po 18, dziś jak byłam z mamą na rynku to myślałam że się zagotuję.

Ja czuję się dobrze. Mdłości mniejsze, ale są! Ale na jedzenie ochoty w ogóle nie mam, po prostu nic mi nie smakuje. Nawet rzeczy, które wcześniej uwielbiałam. Czasem się zmuszam żeby coś zjeść.

Dziewczynki śliczne macie brzuszki:) Też bym już taki chciała:)

Diana - gratuluję syneczka:)

kazikz - to teraz na Twoją dzidzię czekamy:)

Pozdrawiam

Wiolka ja mam podobnie, na jedzenie w ogóle nie mam ochoty, w ogóle nie wiem co już mam jeść, nie wiem czy to przez upały też tak wpływają. tylko mnie mdłości męczą a najbardziej wieczorem.

Dzieki dziewczynki:)Mysza,Gosia,Carri,Lucy i w ogóle wszytskim niewymienionym bo kciuki wasze są magiczne!!!
no Lucy fakty fakty:)ma się tego czuja;)

fotek Mysza nie wkleję,mam jedną ,ale nie umiem skanera obsłużyć,nawet nie mam sterowników,a zdj świecące i aparatem nie wychodzi:( ja wiem czy taka marna ta dziewczyna od kiecki?:)
Carri kciuki za wizytę zaciśnięte:)
kasikz dołączam się do postulatu,żebyś meldowała się często:)
Wiolka tak gorąco to nei dziwne ,że jeść się nie chce.choć ja na tym etapie jadłam ogromne ilości:)ale może nie przytyjesz chociaż tyle co ja:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry