• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wieści od cieżarówek

a ja jestem jedynaczka i nie chcialabym miec tylko jednego dziecka wiec o ile wszystko pojdzie dobrze to planuje miec kolejne:) i to dosc szybko bo w moim podeszlym wieku nie ma sie co dlugo zastanawiac.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dopiero wstałam:-DJem śniadanko. I póki co czuje się jakbym nigdy nie miała urodzić. Wieczorkiem czuje się tak że nie wiem czy to już czy nie a rano jakby to nigdy miało nie przyjść. Kurcze najgorsze to czekanie. Mój M wczoraj prosił Pole żeby wychodziła bo nie chce mu sie iść do pracy:)
LucyF - ja te rzeczy mialam poprzednio wiec nie miałam problemu. Ale w panike wpadłam w 35 tc:-)
Just - napisz jak to z tym clexane. Bo ja co wieczór mam panike czy brać czy nie brać. I nie wiem co robic

She – jak M. chce drugie i Ty chcesz drugie, to dlaczego Emi ma być jedynaczka? :eek: Nie licząc syna M. Kochana wszystkie jak jeden mąż twierdzą, że z chwilą położenia dziecka na brzuchu zapomina się o bólu, póki co wierzę im, jak to będzie się okaże :-p

GosiaLew – ja wychodzę z założenia, że jak trzech się naje to i dla czwartego starczy, gorzej chyba potem w wieku szkolnym dopiero, jak trzeba zakupić podręczników mnóstwo, ale tu też właśnie jeden z powodów, dla którego chcemy rach-ciach, a po drugie chyba łatwiej się dogadać gdy różnica wieku jest mniejsza, choć między mną a moim bratem jest 11 lat różnicy, to mogę z nim pogadać o wszystkim, a gówniarz po swojemu doradzi, a jak nie doradzi to chociaż wysłucha, a siostra mimo, że 3 lata młodsza to jak bliźniaczka, czuja ma takiego, że szok :eek:

Kasikz – widzę, że naszym małżom szybciej na tą porodówkę niż nam i naszym Córciom :-D:-D:-D

Przed LucyF jest jeszcze Aneczka to fakt, ale jak dzisiaj zajrzałam na naszą cud-listę, to Aneczki tam nie widziałam :sorry: I tak sobie patrzałam, że nikogo nie ma na wrzesień :-p Ale to już chyba nie do nadrobienia :-D

Zadzwonił A., że nie chce mu się w pracy siedzieć i zwalnia się już o 15 (pracuje do 17) i jedziemy na KTG i dowiedzieć się co i jak, bo ile można czekać :-D:-D:-D

A ja sprzątam kuchnię, teraz chwila odpoczynku, bo schną mi opakowania na makaron itp. No bo zaczęłam od obmycia szafek, eee no to jeszcze półki w środku, eee no to mi odbiło i zaczęłam przerzucać makaron, ryż i inne rzeczy do misek i pomyłam też wszystkie pudełka :eek:
W każdym razie 1/4 kuchni sprzątnięta dopiero :baffled:

Witajcie kochane brzuchatki i mamusie :-)

She dopiero zauwazyłam tego linka do Ministerstwa. To chyba dostane jak pobieram zasiłek rodzinny,bo w zeszłym roku jak Bartosz szedł do zerówki to dostałam 100zł . zobacze jak tam pojde,bo musze jeszcze zaswiadczenie o zarobkach mojego D przedstawic.

Co tez chciałam rzec, przypomniało mi sie,ze przed porodem duzo sie kochałam ze swoim D. ponoc to przyspiesza,no i chyba przyspieszyło. Takze dziewczyny, odstawcie sprzatanie,a zacznijcie kochanie :-)

Juz sie nie moge doczekac zdjec waszych skarbów :tak:;-)

A to my z wczorajszego spacerniaka

Zobacz załącznik 270335 Zobacz załącznik 270336

A i wogole jestem wsciekła:wściekła/y:, nie moge dostac zadnej sukienki :-((typu bombka,zeby brzuch mi zakryła) ,bo mam za duze Cycole :szok::szok::szok:

Boże Lill rośniesz na moje guru... Normalnie podziwiam Cię za ten upór w sprzątaniu. Masz czyściej niż w szpitalu chyba :-)

Czemu zastanawiam się nad drugim? Po pierwsze nie jestem już najmłodsza. Po drugie: nie chciałabym tak rach-ciach zajść. Po trzecie: 2 pokoje to na 2+2+pies trochę jednak mało, a na większe nas stać nie będzie. Po czwarte (ale chyba najważniejsze): nie wiem czy udźwignęlibyśmy to finansowo. Połowa pensji M idzie na jego błędy przeszłości. Moja pensja też ma swoje granice kończenia się. A dzieci powietrzem nie wykarmię. A jak przyjdzie szkoła, o której sama wspomniałaś to... No cóż... To nie te czasy, kiedy dzieci po sobie dziedziczyły podręczniki, bo nic się nie zmieniało. Teraz co nauczyciel, co szkoła to inne wymagania. A podręczników cała masa. Za konkretne ceny. Ja wychodzę z założenia, że nie sztuka mieć garstkę dzieci. Sztuka to zapewnić im godne życie.

Ewela nie wiem jak inne Dziewczyny, ale ja załączników nie widzę :-( No popytaj o ten program. Zawsze to kilka złotych do przodu :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry