• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wieści od cieżarówek

Czesc dziewczynki.
tyci sobie was poczytalam.
Lili ja ciagle szukam tu info o tym,ze urodzilas...No w koncu niedlugo sie doczekam:-)
Pisalyscie o objawach przedporodowych.Ja nie mialam zadnych.Poszlam sobie normalnie do lazienki i zobaczylam krew na bieliznie.
Wyladowalam 2 stycznia w nocy w szpitalu a 4 stycznia nad ranem Juleczka byla juz po tej stronie.
Jesli chodzi o ciuszki to ja mialam w szpitalu tylko 56 i nawet jeszcze byly tyci za duze a Julencja przeciez miala ponad 4 kg jak sie urodzila.

Ide z Julencja na spacerek.Do pozniej.

Buziaki

reklama
melduję się :)
coś ostatnio często jem kluski leniwe.jakoś przed ciążą to mi się nie zdarzyło,żeby robić takie rzeczy choć lubiłam.a teraz nachodzi mnie ochota i odrazu pichcę:)
nei wiem czy to zachcianki czy raczej łakomstwo(chyba na zachcianki to już za późno)

w końcu burza:)ale dobrze

ja widzę,że wy to w końcu jednego dnia urodzicie:o)coś wyścigi stoją w miejscu

Gosiu trzy dni wstecz może tylko, na bank

Kaira zazdroszczę Ci takiego domku w lecie.super

moja waga niepokoi mnie coraz bardziej 9kilo na plusie!
a co do brzucha to ja już mam 104 na wysokości pępka:)

Witam brzuchatki !
Dodam swoje 3 grosze : w ciąży z Mają - termin13.07 ale 01/02 .07 w nocy odeszły mi wody , poczekałam do 6 rano aż zmienią się na dyżurze i bez cienia skurczów dotarłam do szpitala o 18:03 urodziłam - odejścia czopa nie zauważyłam
w ciąży z Blanką - termin 18,08 , wizyta u gin 14,08 powiedziała o! czop juz zszedł! w sobote 16,08 mam dyżur to zapraszam- ja myślałam że żartuje , bo nic nie czułam , tylko ulgę w oddychaniu bo brzuch jakos mi opadł niżej. W sobotę rano skurcze i pędem na porodówkę - o 23:10 urodziłam . Mimo wszystko to bardzo miłe wspomnienia !
Zyczę wam żebyście juz długo nie musiały czekać na te swoje LWICE !

Dziewczyny jestem tylko na chwilke :) Daje znac o sobie byscie sie o mnie pamietali :-)
Jeszcze tydzien i wracam do domu odezwe sie jak po podrózy odpoczne
Poki co czuje sie dobrze , mam nadzieje ze dzidziolek u mnie w brzuszku tez ma sie dobrze...
Morze jest piekne czasem zimne ale i tak zazyłam kapieli morskiej

Caluski sle wszystkim papap

reklama
Agnieszka bardzo ładna.ale te rzeczy są słodziaśne!!!

mógłby już być listopad to zaczęłabym kupować coś dla mojego królewicza:)
a narazie tylko go smyram i M mówi,żebym wciaż nie pukała do niego:) ale ja tak delikatnie tylko:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry