• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
LILI GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niech się zdrowo chowie,
Tobie rany szybko goją,
nocy przespanych
I piersi pełnych mleka.
Teraz jeszcze She i kasikz która pierwsza ????
BUZIAKI
Just rewelacyjne maleństwo sama słodycz!!!!

lili gratuluje!!!jaki duzy dzidziol z Ady :))))) super ze masz juz to za soba...i ze corcia juz przy cycu :)))
just jaaaaaaajaki cudny Szymonek :))) rany te bezzebne usmieszki sa zabojcze ;)

dziewczyny..od 2 dni czujemy z K pulsowanie z brzuszka ;) czyzby to JUZ Klusek sie odzywal??no raczej nie jelita bo wiem gdzie i jak sa poplatane,ale nie moge uwierzyc ze w 14tc moglo by juz byc czuc...Lucy (chyba) ty tez szybko wyczulas???no w szoku jestem.. ;D mdlosci dalej sa wieczorem,ale looozik ;P
dzis zamowilismy pomniczek dla Amelki i Julci...szukalismy dluuuuugo odpowiedniego i wkoncu znalezlismy idealny...prosty a ladny(nie lubie zbednych ozdobnikow) bedzie postawiony do miesiaca-tak zeby na 1 rocznice corenki mialy juz ladnie...ale serducho to mnie sciska ze mialy na roczek dostac zabawki i bzdety a dostaja pomnik ;( ehhhh
buziaki dla wszystkich
aaaaa She,Kasikz czekam teraz na wasze info ;) i trzymam kciuki za pomysle rozwiazanie :D

Lili GRATULACJE!!!!!!!!!!
no po prostu dlugasna ta Twoja Ada , czekamy na zdjecia, wracaj szybko do domku:tak:
just alez przystojniaczek z Szymy:) a rosnie jak na drozdzach:-)
aniołki no ja ruchy poczulam w 16 tyg i wtedy juz wiedzialam ze to jest wlasnie to:) wiec na pewno to co czujesz to ruchy bo to po prostu co innego niz jelitka:)

reklama
dziewczyny trzymajcie kciuki za lili, beda jej przetaczac krew :-( hemoglobina kiepsko... martwie sie o nia :-( trzymajcie kciuki prosze

moj dzidziol zaczol sie mocno tluc w brzuchu... mam juz 90cm w pepku a na poczatku to pewnie ani 70cm nie bylo a ja rosne i rosne i czekam na rozstepy :/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry