Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Ja na początku miałam dużo brązowych plamień. Na początku nawet myślałam, że to @ I nie ma ciąży a potem jak wiedziałam, że jednak ciąża jest to oczywiście martwiłam się tymi plamieniami strasznie. Ale teraz jak widzisz mam już niemal 39 tc i tylko czekać na pojawienie się malucha
. Życzę zatem spokojnych kolejnych miesięcy i zdrowego maleństwa jako nagrody za te wszystkie troski :-)
. Fotel kupiliśmy w Ikei. Tutaj bardzo popularne są fotele bujane specjalne do karmienia dzieci, ale ja po chwili bujania w takim fotelu czuję się niedobrze, więc wolałam kupić coś bardziej stabilnego.
Chciałam wziąść wolne tylko dzisiaj, ale G mnie namówił, żebym wzięła chociaż ze dwa dni i sobie trochę odpoczęła. Zatem odpoczywam, ale w głowie już mam całą listę co bym chciała zrobić w domu w tym wolnym czasie :-)