reklama

Wieści od cieżarówek

kasikz wlasnie w tym rzecz ze mierze w domu i nie przekracza 130\85.....tak strasznie przezywam te wizyty u gina ze tam mam nawet puls ponad 110.....
Te nerwy w Twoim przypadku chyba nikogo nie powinny dziwić, choć nie wskazane, to jednak życie spłatało figla i drżysz przed każdą wizytą - to normalne. Kochana za chwilę kończy Ci się 30tc kiedy to zleciało?

Czy mamy tu kogoś z Wrocławia kto mógłby w razie "wu" Ewcię przenocować żeby dziewczyna nie jeździła w te i wewte? Cholerka martwię się Skarbie tym Twoim wyjazdem. :-( Wiem, że Wisieńka jest z Wrocławia, ale nie chcę się sama wtrącać.

reklama
Witam:tak: ja odpoczywam sobie po pracy. Co do pościeli, to ja nie będę prać, a ręczniki mam 2 z kapturkiem, duży i mały.
Martusionek, niezły wyczyn dokonałaś z tym obrotem:tak:
Aniołki, gratuluję wizyty i sporego już Olafa:tak:
Julitka, Ola fajnie, że wizyty udane:-)
Ewcia, przytulam mocno... trzymam mocno kciuki, żeby wszystko dobrze, się ułożyło!!!
kasiawd, gratulacje!!! Spokojnych 8 miesięcy:-)

No ja też zaglądam i czekam, ostatnio po wizycie o ile dobrze kojarzę też napisała dość późno, o ile nie następnego dnia, bo była padnięta.

Gdyby było troszkę wcześniej napisałabym smska do Zjoli, Ona na PW ma do Jankesowej numer na pewno.

Ostatnia edycja:
no mam nadzieję, że ją wdrapywanie się na fotel tak wymęczyło;)ale od 16:40/bo chyba o tej miała wizytę, to już mogła odpocząć/no nic cierpliwości cierpliwości.Ty Lili już mamą jesteś, to wiesz co to znaczy, a my oczekujące jeszcze zniecierpliwione;)

U mnie dalej dzień lenistwa, nadgoniłam forum, Ada już dawno śpi, A. dziś poszedł w kimono zaraz po Niej, w chacie cisza i spokój, ale papa też mi się już drze, więc chyba dołączę do moich śpiochów.
U Jankesowej na banka wszystko dobrze, ja mocno wierzę, że każda ciężarówka tu obecna rozpakuje się w swoim terminie, a w międzyczasie dojdą nowe ciężarówki :tak:

A tak w ogóle to zauważyłam, że szeroka grupa ciężarówek kręci się w okolicy 30tc :-D

Kochane wchodze na chwile i widze ze mnie poszukujecie caly dzien neta nie mialam. Wizyte mialam na 16-40 a do lekarza weszlam po 18 myslalam ze szalu dostane jak zobaczylam te kolejke polowkowego jeszcze nie mialam bo stwierdzil ze najlepiej po 20 tyg ( a ja wiem swoje ze mial w porach ze do 24 z tad nie wyjdzie przez to opznienie), ush zrobil maly rosnie nadal jest chlopcem jest nawet troche wiekszy niz na ten tydzien a o wage nie zapytalam z tego stresu, wystraszyl mnie bo badal mnie recznie i mowie ujście..... (i milczy mialam juz wzystko przed oczami) ale popchnal te paluchy dalej i mowi bardzo ladnie zachowane a ja juz stres mialam. zajze jutro bo jestem padnieta normalnie, przytylam narazie aby 3kg wiec jakos sie trzymam a jem wszystko co chce no i dostalam skierowanie na glukoze:szok::angry:

ewcia kciuki trzymam za was bedzie dobrze ja w to wierze

Nadgonie jutro dobranoc (swoja droga w poczekalni dostalam tylko kopniakow ze szok a na wizycie maly sobie spal i ani ruszy pleckami do nas) pozdrawiam

no jankesko, bo ja myslalam,ze juz sie przez Ciebie nie wyśpię:P /i było ryzyko, że się całkiem z kasy spłuczę, bo w oczekiwaniu allegro przeglądałam.ale zestaw startowy butelkowy za to kupiłam w dobrej cenie:)/najważniejsze, że dzidek ok i rośnie-obiecałam Ci przecież, że będzie dobrze;)odpoczywaj teraz.dobrze, że się odezwałaś.
ja też w takim razie idę spuńkać
słodkich snów!!!

reklama
ojejku kasia :-D ale sie ciesze :-D no to wkrótce dopisuje do listy-TO MOJE ULUBIONE ZAJECIE OSTATNIO :-D
Kasiu gratulacje również ode mnie! I powodzenia tym razem!
Pati mnie lutóweczkę też możesz przy okazji dopisać :-)

Ewcia głowa do góry, oby przypuszczenia lekarzy się nie potwierdziły! Moja sąsiadka zaszła w ciążę 9 miesięcy po CC i nie miała żadnych komplikacji, wiec się nie zamartwiaj, że to twoja wina, ze za wcześnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry