Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Melduję się i ja...do terminu został równy tydzień,bo w sumie to mam na 2go grudnia wpisane wg pierwszego usg.kolejne 5ty pokazywały.
EWciu jesteśmy z Tobą i mocno kciuki trzymamy!!!!!! Lili z Wrocławia to Missiiss no ale po tych burzach na wątku cp odpuściła nas Agnieszka ząb wrr zrób szybko by mieć z głowy Jankesowa super,ze wizyta ok! Ola81 gdzie ci suwak zniknął? Ewela a co z wózkiem się stało? EWelinko mam nadzieję,że szybko minie ból! Martusionek zaraz piątek
a co z Agatą? po założeniu wątku dla mamusiek nie widzialam Jej
śniegu ciut, ale jednak to Julek chyba na wózek, a nie na śnieg czeka
Dzieńdoberek
Ewa napisała, że w szpitalu nie zostaje, że ma termin/chyba kolejnej wizyty../na 16 grudnia i wtedy na 1 dzień w szpitlau zostaje.a lekarz powiedział, że ma sie nie martwić, bo NIE MA PRAWA NIC SIĘ STAĆ
i pewnie więcej szczegółów jak już tu się pojawi, ale wieści dobre
a u nas i troszkę białego puchu, ale i piękne słoneczko od rana-także wymarzona zimowa pogoda
Julitko dziękuję za wiadomości od Ewy super że wszystko ok.
A ja sprzątam ratach jeszcze kuchnie ogarnąć
No i jutro piątek mam nadzieję,ze będzie ok. a w sobotę jedziemy na zakupy dla Tomusia i jedzie z nami sponsor czyli moja mama od razu zobaczymy jakieś zabawki dla maluchów na święta A dziś mój bratanek ma andrzejki w zerówce i ma dylemat bo trzy dziewczynki się w nim zakochały i nie wie z kim ma tańczyć oj dziecięce dylematy. Ale wymyślił że z Emilką bo woli blondynki czyli ze mną już by nie tańczył bo ja brunetka Chyba M musi odkładać pieniądze bo może nie długo i ślub będzie brał a to m chrześniak
Oj w przerwie zjadłam pomarańcze i czym ją zagryzłam śledziem w zalewie to
Witam kochane brzuchatki
ja od rana oczekuję paczek, jedną dostałam ale to dla malej http://allegro.pl/item1327718848.html Mam jeden gruby i ten nowy chyba wystarczy? Pewnie dostane w prezencie jeszcze jakieś.
macie jakieś pomysły na drobny prezent dla 7 letniej dziewczynki na święta.chrześniaczka męża, Dziecko ma wszystko a mamusia( moja szwagerka) jak sie ją pytaliśmy to nie schodziła z ceny poniżej 100 zł. Tyle to nie dam. Mojej kupiłam z mamą wózek na spółkę to nas wyszło po 50 zł.I jak jednej kupiłam to drugiej tez muszę, bo zaś by było gadki milion. Julitko dziekuje za info- Ewelinko wiem co czujesz, ja mam ją od kilku lat ja mam problem pogadać przez tel bo mi ręce drętwieją i dziękuje za pamieć Ewciu czkam na wieści Martusionek, słodkie śa te dylematy przedszkolaków Dobrze że tomaszek aktywny Gosiu też tak dziś miałam z tym snem. ja pospałam do 11 Ewelu co z wózkiem?? Oleńko kupilas ten wózek?? Ola15 to oczekujemy dalej Annanas jak kopniaki?
Kaira, to niezłe wymagania ma szwagierka:/aaa ta stronka nie chodzia np takie maty do tańczenia??u mojej koleżanki bardzo się sprawdziły, albo jakiś zestaw dla modnisi do makijażu dziecięcego. Martuś, dzieciaki są słodkieno ale trzeba brać pod uwagę fakt, że to dla nich naprawdę poważne dylematy.a jakie zakupy planujecie?
ja dziś kolejną porcję prania-kolejne pieluszki/te bobasa z wzorkami słuchajcie są świetne-super jakość, wykończone tak, że nie będą się strzepić po bokach.drogie owszem, ale wygląda na to, że trochę posłużą/, kocyk, pościel
Julitko Już powinien. Mate w zeszłym roku kosztowała własnie ponad 100 zł może 5 razy użyła, pet shops, hana montana, i inne duperele wszytsko ma.Mozemy jej kupić tablice z Ikei ale ona też kosztuje 80 zł + te wszystkie dodatki osobno IKEA | Zabawki | Rękodzieło | MÅLA | Sztaluga. pomysł mamusi znów na 5 minut