reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Pati - nie biorę witamin, teraz chciałam kupić i zacząć łykac, ale jak ma być jeszcze gorzej to ja podziękuję

Ewcia - myślę, że Edyś się nie gniewa, tylko mimo wszystko dla Niej to trudny okres i pewnie skupia się na każdym dniu, przecież Jej Synek to największy cud wśród naszych bb-dzieciaczków, nie potrafię sobie nawet wyobrazić co Ona czuje, codziennie o nich myślę i trzymam kciuki za Maleństwo, nawet A. jak powiedziałam mu to był w szoku i mówi, że nie potrafi sobie wyobrazić, wyciągnął przy tym rękę przed siebie - ech chwyciło mnie za serce w tym momencie

Ale naskrobałyście:)
Martusionek Julitko - byłam u lekarza, mała na swoim miejscu, wygląda że wszystko ok ale najprawdopodobniej to przez to zmniejszanie leków(fenoterol).Śluz zgęstniał i były domieszki brązu ale nie krwi, wiec spoko. Do tego boli mnie krocze jakby na niego coś naciskało(pewnie moja kluska). W czwartek dokladnie będziemy gadać na temat cc, bo obawiają się że do stycznia nie wytrzymie. MA dziś konsultować z lekarzami w szpitalu w którym mam rodzić a tam pracuje do kiedy te leki i clexane.Gdyby mi odeszły wody (nie powinno się tak stac ale zawsze może )odrazu do szpitala. no i leżeć a niby co ja robię całe dnie:( . Ja wiem ze w ty okresie macica się przygotowuje ale przy takiej dawce leków nie powinna.Ale natura naturą no i moja masa!!Już nie marudzę bo mnie kopie.
Lili- ty zawsze na straży i ładny kubeczek Adzie kupiłaś:)Lili na zaparcia sok z kapusty kiszonej napewno pomoże
Oleńko wydaje mi sie ze tu nawet sex nie pomoże Małemu jest poprostu cudownie u Ciebie w brzuszku!
Agniesia to już 12 tydzień i dziekuje:)
Agnieszka- no to dalej się męczysz z ząbkiem
Ewcia kciuki bardzo mocno zaciskane
Carri kiedy ty sie opanujesz kobito??? Daj sobie luz na te sprzątanie czasem w życiu musi być nieład artystyczny w domu.
Wiolka kaatka języnka, co u was??

Hej dziewczęta
Jestem ciut zajęta (jutro zjazd, a praca w polu) ale daję znać, ze żyję. Synuś kopie, już dosyć regularnie rano i wieczorem (czekam na jeszcze). Uwielbiam te momenty.
Widzę, ze Ole jeszcze w dwupaku:)
Pozdrawiam Was wszystkie.

reklama
Witam popołudniowo .....
Mam chwilke czasu zanim wyrusze dzis samotnie na szkołe rodzenia wiec zagladam do Was:-)
Dzis odebralam wyniki moczu i badaniu cukru :sorry2:

Wyniki glukozy 121,5 norma do 110....oj wiec wiem ze ze słodyczami to naprawde juz koniec do swiat poki co:rofl2:
Co do moczu no cóz :
białko - opal,
składniki mineralne - nieliczne szczawiany wapnia, liczne p. sluzu ,
nabłonki - pł.1-3 wpw
krwinki biale - 4-8 wpw
krwinki czerwone - św.0-3 wpw, wył 0-1 wpw
Czyli zielona z wyników jestem :confused:

Ewitka oj czemu odrazu masz sie bać kolejnego usg?? Nie mozna miec odrobinke dobrych mysli??

Kaira24 to wypoczywaj ile sie da, mam nadzieje ze skurczy dzis nie beda... A swoja droga jak odczuwasz te skurcze, bo ja wiekszosc swoich miesiaczek miałam bezbolesnych i nie wiem za bardzo na czym mam sie skupic i kiedy mam wiedziec ze to skurcze....
Pieknie napisałas "ze czasem w zyciu musi byc nieład artystyczny "....:-)

Ewcia3004 ciesze sie ze u Ciebie wszystko dobrze, ze dzis lepszy humorek masz i ze synus daje ładnie o sobie znac:-)

Martusionek trzymam kciuki za badanie nic sie nie bój !

Ola81 z utesknieniem czekam na wiadomosc ze synusia masz juz przy sobie!!

Annas81 ciesze sie z kopniaczków jakie czujesz:tak:

Agniesia82 jak masz plamienie t duzo wypoczywaj i lez

Pati no to miałas niezły ubaw z meża :-) Kupa smiechu na poczatek dnia, nie ma nic lepszego:-D

Julitko - juz nie bede tak latac i sprzatac, obiecuje :happy2:

Ola no to faktycznie piekny sen miałas, sen który na dniach sie spełni:happy2: Co do pogaduszek Twojego męza do brzuszka to na miejscu dziecka bym sie wystraszyła takich opowiesci:rofl2:

Co do zakupów to wiem na 100% ze przyszła chrzestna mojego dzieciatka kupi Nam wyprawke do łózeczka + rozek
Nosidełko mamy miec od mojego szwagra , chyba ze kupimy wózeczek ktory ma w zestawie nosidelko....Co do wózka ogolnie nie mamy jeszcze zadnego upatrzonego bedziemy w przyszłym tygodniu jezdzic i ogladac
Natomiast jesli chodzi o lózeczko to mamy wybrany DREWEX z szuflada na dole
HIT lozeczko drewex maly mis + MATERAC i PRZEWIJAK (1320692208) - Aukcje internetowe Allegro

lub bez przewijaka tylko z samym materacem a przewijak sami dokupimy chyba ze tak bedzie taniej...
Tyle co narazie wiem o swoich zakupach, troszke mało wiem ale tego jest za duzo, za duzy wybór jest i sie gubie :baffled:

Pozdrawiam i zycze miłego popołudnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry