reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

Łóżeczko śliczne. A przez allegro nie zamówisz? Kurcze i nawet cena mnie zaskoczyła i to bardzo.
Jak tam mdłości?

reklama
Mdłości odpukać póki co odpuściły. Może to dlatego, że rano piję pół szklanki coli? Nie wiem. Dobrze, że dały mi spokój :-)

A łóżeczko można licytować na Allegro... Ale... Jakkolwiek to zabrzmi wolałabym dla mojego pierwrodnego coś nowego, a nie używanego...

AAAAAAAAAA mam 8 kwadracik:-D
8 miesiąc... dżizas JUŻ:szok: w szoku jestem
Tak się z tym ludzikiem w brzuszku zaprzyjaźniłam... a to już niedługo i trzeba wychodzić;-)

Dziewczyny -póki co -przepadłam -jestem rolnikiem -sieję, sadzę, zbieram, robię zagrody, doję krowy.... na facebooku i to nie tylko u siebie ale i u S i u siostry mojej...
Jako ze Ona na studiach do nocy, a S doglądał do 4 te poletka bo oglądał boks i później rano nie omieszkał przy okazji siku kompa odpalić:baffled: muszę się odwdzięczyć teraz...

A to co dostała mamusia w piątek -ale nie sama (choć święto moje) żeby Alicji smutno nie było... zdjęcie nr 1:-D
Zdjęcia bukietu nie wstawiam bo S prawie pani w kwiaciarni głowę odgryzł że zamykała i mu malutkiej wersji dla córeczki nie chciała zrobić -powiedział ze jak tak to on więcej tam nie wróci!!!:-D

PS

Asiu jestem tego samego zdnia -pierworodny musi mieć swoje łóżeczko;-) przecież my po kimś nie kupujemy:-) co do życzeń -chciałaś kibelka i masz -mówiłam że los jest złośliwy... ważne że przechodzi a czy po coli -nie ma znaczenia:tak:

Lilijanna
no ja też nie chciałam truć -ale lekarz sensownie to wyjaśnił:tak: więc piłam i pomagało:tak:

Kasikz Asiu
nie stresujcie się -odstawicie i po kolejnym usg bedziecie spokojne że i bez tego można:tak: choć trudne to... wiem

Załączniki

• sere i serduszko.JPG
    sere i serduszko.JPG
    40,6 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
Agatko gratuluję 8 kwadracika :-):-):-)

A co do farmy.... też w tym siedziałam, ale potem tak mi się to rozrosło, że dałam sobie spokój :-p:-p Teraz mam kawiarnię :-p:-pOna nie wymaga tyle zachodu :-p:-p

:-( kuźwa, noga mi puchnie ponizej kostki od wczoraj i boli troche, ciekawe czy znowu sie jakis zakrzep nie zrobił:wściekła/y:, ana usg dopplera dopiero na 19lutego mam w tym szpitalu:no:,niewiem już. Moze w środe mi gin sprawdzi na swoim usg,bo chyba wykituje do tego czasu:no:

Agatko wyglądasz super, a niebieski wcale nie pogrubia, to tylko czarny wyszczupla :-p Nie uważasz tylko, że na dworze jest za mało słońca jak na taką sexi sukieneczke? :-D

reklama
Do góry