reklama
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Jestem sama w domku.
Julia ladnie spi a Arturo jest na urodzinach u kolegi i wroci pewnie ok3-4 w nocy.
Lili pytalas o wage Julii.Niestety teraz nie wiem ile wazy bo nasza waga jest kaput.Na poczatku wrzesnia jak byla u lekarza to wazyla 8,2 kg o ile dobrze pamietam.
Daa zycze Ci aby Daria poczekala do wtorku i potem niech szybciutko wychodzi bo zbliza sie juz na nia pora:-)Ja jak bylam z Julencj w ciazy to tez mialam juz skurcze i myslalam,ze to wlasnie to a tu zoonk i skurcze ustaly...
Za to potem za dwie doby akcja sie rozwinela i byl porod.
Zycze wszystkim milej nocki.
Lece kuknac boks i do lozeczka.
Pozdrawiam Ole,Ewele,Pati,Julitke,Age34,Lili,Jezynke,Kaire,Aneczke,Agatke,Agniesie82,Zjole,Jankesowa,Mysze,Anannasa81,Motyla12,Lucy F,Carri,Kasikz...
Jesli o kims zapomnialam to sorki
A tu wstawiam zdjecia JUlencji przed dzisiejszym spacerkiem

Julia ladnie spi a Arturo jest na urodzinach u kolegi i wroci pewnie ok3-4 w nocy.
Lili pytalas o wage Julii.Niestety teraz nie wiem ile wazy bo nasza waga jest kaput.Na poczatku wrzesnia jak byla u lekarza to wazyla 8,2 kg o ile dobrze pamietam.
Daa zycze Ci aby Daria poczekala do wtorku i potem niech szybciutko wychodzi bo zbliza sie juz na nia pora:-)Ja jak bylam z Julencj w ciazy to tez mialam juz skurcze i myslalam,ze to wlasnie to a tu zoonk i skurcze ustaly...
Za to potem za dwie doby akcja sie rozwinela i byl porod.
Zycze wszystkim milej nocki.
Lece kuknac boks i do lozeczka.
Pozdrawiam Ole,Ewele,Pati,Julitke,Age34,Lili,Jezynke,Kaire,Aneczke,Agatke,Agniesie82,Zjole,Jankesowa,Mysze,Anannasa81,Motyla12,Lucy F,Carri,Kasikz...
Jesli o kims zapomnialam to sorki
A tu wstawiam zdjecia JUlencji przed dzisiejszym spacerkiem

Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Agnieszka0240, Agniesia82, Ola i wszyskie pozostałe dziewczynki witam.
Mój brzdąc usnął, co do spania razemw łóżku to niestety ... a może stety...
nauczyłam ją spać przy mnie od samego początku, od razu ws zpitalu cały dzień i noc spała ze mną w moim łózku. A po przyjeździe do domu mój P. nie chciał żeby od razu dawać jądo łóżeczka tak więc przez 4 m-ce spała z nami. A teraz rano gdy mój P. wstaje do pracy to przekłada małą do mnie żeby mi nie było smutno samej. Zadko Gloria usypia sama, zasypia zazwyczaj na naszym łóżku trzymając mnie za palec. Wiem że to niezbyt dobre ale ona jest taka kochana że trudno jest mi się z nią rozstac nawet na noc , bo to taki mały przytulasek i pieszczoch i uwielbia jak ją przytulam i całuję po pyziach. Najchętniej spędzałybyśmyw łóżku tak cały dzień ...
Agnieszko ale Julcia już duża i śliczna
Mój brzdąc usnął, co do spania razemw łóżku to niestety ... a może stety...
Agnieszko ale Julcia już duża i śliczna
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
A zapomnialam Wam chyba napisac,ze moja mala panienka to sie juz pyskata robi-hihi
Buzia to jej sie przez caly dzien nie zamyka.
''Gada'',piszczy,krzyczy...
A najlepsze jest jak okazuje swoje niezadowolenie...
Przykladowa sytuacja;Idziemy na spacer a ona ciagle sciaga czapke wiec ja ja zakladam ...
Moje dziecie jest tak niezadowolone,tak duzo do mnie ''mowi'' wrecz sie bulwersuje,ze gotowa by zaraz pobic matke-hehe.
No charakterek to ona ma-hehe.
No a pozy tym to robi sie z niej maly brojarz...
Nie usiedzi w jednym miejscu tylko ciagle sie przemieszcza...
A to sie pcha za telewizor do kabli(no kabelki jej ulubiona zabawka),wchodzi pod fotel,ze tylko glowe widac,robi mi porzadki na dlonych polkach mebli...
Mowie Wam wystarczy sie na chwile odwrocic a ona juz jest zupelnie gdzie indziej.
Jest normalnie slodka:-)
Buzia to jej sie przez caly dzien nie zamyka.
''Gada'',piszczy,krzyczy...
A najlepsze jest jak okazuje swoje niezadowolenie...
Przykladowa sytuacja;Idziemy na spacer a ona ciagle sciaga czapke wiec ja ja zakladam ...
Moje dziecie jest tak niezadowolone,tak duzo do mnie ''mowi'' wrecz sie bulwersuje,ze gotowa by zaraz pobic matke-hehe.
No charakterek to ona ma-hehe.
No a pozy tym to robi sie z niej maly brojarz...
Nie usiedzi w jednym miejscu tylko ciagle sie przemieszcza...
A to sie pcha za telewizor do kabli(no kabelki jej ulubiona zabawka),wchodzi pod fotel,ze tylko glowe widac,robi mi porzadki na dlonych polkach mebli...
Mowie Wam wystarczy sie na chwile odwrocic a ona juz jest zupelnie gdzie indziej.
Jest normalnie slodka:-)
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Aga34 dzieki.
Gloria tez jest slodka..i ta jej ciemna czuprynka:-)
Ja prawde mowiac to czasem chcialabym pospac z mala w lozku,ale jakos sie nie da...
Ona tylko zasypia w lozeczku i jak przyjdzie do nas do lozka to wariuje...
Gloria tez jest slodka..i ta jej ciemna czuprynka:-)
Ja prawde mowiac to czasem chcialabym pospac z mala w lozku,ale jakos sie nie da...
Ona tylko zasypia w lozeczku i jak przyjdzie do nas do lozka to wariuje...
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Ja się nie moge doczekać kiedy moja będzie dreptać ale i troszkę się obawiam bo charakterek to "czysty Tatuś" Dzisiaj tak wierzgala po łózku że aż pogubiła buciki, Najfajniej wygląda gdy przewróci się na brzuszek i próbuje raczkować. Nie potrafi sie podnieść na rączkach tylko pupę ciągne ma w górze i próbowała dosięgnąć misia/. Najlepsze było jak któregoś dniazałapała że potrafi przewrócić się na brzuszek, ja akurat wyszłam nachwilkę do kuchni,wracam a ona na brzuszku , pyszczek uśmiechnięty i minkaktóra mówiła: " widzisz co już potrafię"...
Będę się powoli żegnała kochane, wpadnę do Was jutro ale pewnie też o późnej porze.
Kolorowych snów
Będę się powoli żegnała kochane, wpadnę do Was jutro ale pewnie też o późnej porze.
Kolorowych snów
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Aga a tym,ze mala zasypia u Was w lozku to sie nie martw...
Wiem jak to fajnie jest jak taka mala istotka kolo Ciebie spi...
Aj ja to w ogole sie ostatnio rozczulam nad wszystkim i np kazdego wieczoru zanim sie poloze ogladam wszystkie zdjecia malej na komputerze...
Zachwycam sie jaka byla malutka a jaka juz jest teraz...
W grudniu lece na 3 dni do Bydgoszczy i Julia zostaje z tata...To nasze pierwsze rozstanie bo zawsze jak gdzies jechalam mala byla ze mna.
W kazdym razie mam nadzieje,ze jakos to bedzie...
Zmykam na boks bo cos slysze,ze sie zaczyna.Do jutra
Dobrej nocki
Wiem jak to fajnie jest jak taka mala istotka kolo Ciebie spi...
Aj ja to w ogole sie ostatnio rozczulam nad wszystkim i np kazdego wieczoru zanim sie poloze ogladam wszystkie zdjecia malej na komputerze...
Zachwycam sie jaka byla malutka a jaka juz jest teraz...
W grudniu lece na 3 dni do Bydgoszczy i Julia zostaje z tata...To nasze pierwsze rozstanie bo zawsze jak gdzies jechalam mala byla ze mna.
W kazdym razie mam nadzieje,ze jakos to bedzie...
Zmykam na boks bo cos slysze,ze sie zaczyna.Do jutra
Dobrej nocki
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
No to Gloria zrobila Ci taka sama niespodzianke...
Ja pamietam jak wyszlam do kuchni...Przychodze po chwili a Jula lezy na brzuszku i sie cieszy...
Takie widoki ciesza matke,kazdy nowy postep dziecka jest czyms cudownym.
Ja pamietam jak wyszlam do kuchni...Przychodze po chwili a Jula lezy na brzuszku i sie cieszy...
Takie widoki ciesza matke,kazdy nowy postep dziecka jest czyms cudownym.
Agniesia82 – z każdym dniem lepiej, chyba powoli wychodzę z jesiennego złego humoru ;-)
Ewela28 – rozumiem, że teraz będziesz częściej
Daaa – nie denerwuj się, Daria zbiera siły na podróż swojego życia
Agnieszka – no właśnie się zastanawiałam kiedy ta waga Ady stanie na jakiś czas, w sensie takim, że już nie będzie tak dużo przybierać ;-) Julcia przecudowna
Aga34 – no ja już swojego czasu nauczyłam Adę zasypiać w łóżeczku, a ostatnio przez walkę o mleczko z powrotem zasypia u nas, a jeszcze lepiej w ramionach tatusia wrr, jest to słodkie, ale ja z powrotem chcę by zasypiała sama, bo my też potrzebujemy 5 minut dla siebie
Aga34, Agnieszka – my jesteśmy na etapie, podnoszenia przez Adę dupci gdy rozpinam body do zmiany pieluchy, ułatwia mamusi, dwa jak ściągamy coś przez głowę, to taki ruch głową robi jakby już mi chciała ją podnieść i trzy jak Ją chcę podnieść z leżaczka to też ruch ramionami i głową jakby chciała się od fotelika odbić. Tak każdy sukces dziecka to radość rodzica przeogromna.
Ewela28 – rozumiem, że teraz będziesz częściej

Daaa – nie denerwuj się, Daria zbiera siły na podróż swojego życia

Agnieszka – no właśnie się zastanawiałam kiedy ta waga Ady stanie na jakiś czas, w sensie takim, że już nie będzie tak dużo przybierać ;-) Julcia przecudowna

Aga34 – no ja już swojego czasu nauczyłam Adę zasypiać w łóżeczku, a ostatnio przez walkę o mleczko z powrotem zasypia u nas, a jeszcze lepiej w ramionach tatusia wrr, jest to słodkie, ale ja z powrotem chcę by zasypiała sama, bo my też potrzebujemy 5 minut dla siebie

Aga34, Agnieszka – my jesteśmy na etapie, podnoszenia przez Adę dupci gdy rozpinam body do zmiany pieluchy, ułatwia mamusi, dwa jak ściągamy coś przez głowę, to taki ruch głową robi jakby już mi chciała ją podnieść i trzy jak Ją chcę podnieść z leżaczka to też ruch ramionami i głową jakby chciała się od fotelika odbić. Tak każdy sukces dziecka to radość rodzica przeogromna.

reklama
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Dzien dobry.
Milej niedzieli.
Lili a co Ty po 3 przed komputerkiem robilas?-hihi.
Ja z checia bym jeszcze pospala,ale niestety Julia nie chciala.Mialam ja nawet u siebie w lozku,ale jak zwykle wariowala tzn.wkladala mi paluszki do nosa,oczu itd-hehe
Milego dnia
Milej niedzieli.
Lili a co Ty po 3 przed komputerkiem robilas?-hihi.
Ja z checia bym jeszcze pospala,ale niestety Julia nie chciala.Mialam ja nawet u siebie w lozku,ale jak zwykle wariowala tzn.wkladala mi paluszki do nosa,oczu itd-hehe
Milego dnia
Podziel się: