daaa
Fanka BB :)
Witam :-):-)
Nadal 2w1 :-):-) I niech tak póki co zostanie

Annas zależy jaka praca... ja wprawdzie nie pracowałam, ale w 12 tyg wróciłam na uczelnię... a studiuję dwa kierunki, więc jednak trochę zajęć miałam... no, ale już w 23, czy 24 tyg zaczęły się wakacje... więc za długo się nie nachodziłam...
Ola** ja kupiłam materacyk leteksowy - wietrzy się już 3 tydzień, a mi nadal śmierdzi...
więc, jeśli chodzi o materacyk, to lepeij już na dniach się zaopatrz 

Agnieszka, Aga cudne te wasze córcie.. Ja nadal nie wierzę, że lada dzień będę mieć swoją własną

Zjola głowa do góry! Może rzeczywiście jajeczkowanie było dużo później
Mysza spakuj lepiej torbę jeszcze dzisiaj... z ciśnieniem nie ma żartów... kilka dziewczyn z październikówek miało z tego powodu cesarkę "od ręki robioną"... więc jakby Ci skoczyło, to od razu wal na IP, bo z tym nie ma żartów...
Dziewczyny macie może jakieś notatki/informacje na temat karmienia mlekiem odciąganym??
Nie chodziłam na SR, więc jestem zielona jeśli o to chodzi... Ponieważ będę się starała chodzić na zajęcia, nie będę mogła małej karmić tylko cycem...
Ile można przechowywać takie odciągnięte mleko?
Po ile ml go przechowywać?
Ile jednorazowo podaje się takiemu maleństwu?
sama nie wiem co jeszcze

Nadal 2w1 :-):-) I niech tak póki co zostanie

Annas zależy jaka praca... ja wprawdzie nie pracowałam, ale w 12 tyg wróciłam na uczelnię... a studiuję dwa kierunki, więc jednak trochę zajęć miałam... no, ale już w 23, czy 24 tyg zaczęły się wakacje... więc za długo się nie nachodziłam...
Ola** ja kupiłam materacyk leteksowy - wietrzy się już 3 tydzień, a mi nadal śmierdzi...

Agnieszka, Aga cudne te wasze córcie.. Ja nadal nie wierzę, że lada dzień będę mieć swoją własną

Zjola głowa do góry! Może rzeczywiście jajeczkowanie było dużo później
Mysza spakuj lepiej torbę jeszcze dzisiaj... z ciśnieniem nie ma żartów... kilka dziewczyn z październikówek miało z tego powodu cesarkę "od ręki robioną"... więc jakby Ci skoczyło, to od razu wal na IP, bo z tym nie ma żartów...
Dziewczyny macie może jakieś notatki/informacje na temat karmienia mlekiem odciąganym??

Ile można przechowywać takie odciągnięte mleko?
Po ile ml go przechowywać?
Ile jednorazowo podaje się takiemu maleństwu?
sama nie wiem co jeszcze