Ewela - ale ci to maleństwo już uroslo :-)
Daa - o rany, to trzymam kciuki, żeby wszystko poszlo po twojej myśli
Aga34 - cześć Aguś, często wspominam twoje zdjęcie które mialaś w avatarze, takie w jeansach i czarnej koszulce, nie wiem, taki bzik, że jakoś z tym zdjęciem od razu ciebie kojarzę
kaira - biedactwo, to może od tych oparów tak cię ta glowa boli ?
Aneczka_77 - rany twoje maleństow też już takie fajniutkie
Jeżynka - bo ja to tak lapię w zwolnionym tempie, tzn że dostaliście szczeniaczka żywego?
julitka80 - ja też tak mialam z tymi bólami glowy, a kompresy nie pomagają? Mnie pomagaly
Lilijanna - cześć Lilijanka, jak sampopoczucie?
Zjola - a ja też widzialam tylko pęcherzyk, i już wszystkim prawie wypeplalam, że jestem w ciąży

a co mi tam, jak się cieszyc to na calego, nie martw się Jola, trzymam kciuki za nas obie
Dziewczyny, mam wielką prośbę, jak macie jakieś doświadczenia, albo informacje na temat
niewydolności szyjki macicy, to piszcie mi na priv. Bo tu to mogę nie doczytać. Tzn. jak z tym walczyć, co lykać, czy szew czy pessar, czy kupować jakieś specjalne wkladki, generalnie wszelki informacje i te ważne i te blache bardzo proszę piszcie mi ok? Będę tę moją prośbę co jakis czas ponawiać, więc się na mnie nie gniewajcie, że tu coś zaśmiecam, ale może ktoś tego mojego postu nie zauważyć, a coś wie. Ufff, się rozpisalam...