reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

Witajcie,

Agniesia - bede trzymac kciuki do samego rozpakowania :tak:. Tez jestem ciekawa co u Ewelinki, ma ktos z nia kontakt?
Ssabrinaa- super zdjecie maluszka, pamietam swoja wizyte w szpitalu w 12tc, siedzialam jak na szpilkach przez ten caly wywiad z polozna, wypelnianie karty, pobieranie krwi i rozmowe z lekarzem i czekalam tylko zeby wreszcie zrobili ten skan. Jak zobaczylam nasze malenstwo na ekranie podskakujace i wyma****ace raczkami to nie moglam uwierzyc we wlasne szczescie:happy2:. Nigdy tego nie zapomne.

Do napojow gazowanych jakos mnie nie ciagnie, ale to pewnie dlatego, ze nigdy ich nie pilam bo moje gardlo ma jakas alergie na babelki :dry:. Za to co rano mam straszna ochote na koktajl mleczny z owocami, musi byc domowej roboty. No wiec wstaje codziennie te 10 minut wczesniej, chociaz trudno mi sie rano podniesc, nastawiam blender, wlewam do butelki i wypijam po drodze do pracy :-D. Uzaleznilam sie normalnie.

reklama
Witam kochane oj cola dobra jest.Z tymkiem pila duzo z Melką tez i nie powiem teraz tez pije.
wiadomo to nie sa bóg wie jakie ilosci ale sa.
oj dzis bardzo goraco dobrze ze ja lubie cieplo to mi nic nie dolega.czuje sie dobrze.kolejna wizytka u gina we wtorek.
U tego gina ozstaly mi jeszcze dwie-trzy wizyty a potem zmiana.Ale tez do zaufanego.Jak pisalam wczesniej wyjezdzam i tam tez bede rodzic.Tam mam zaufanie do szpitala, lekarza no i przedweszytkim moja kochana polozna tam jest:)
a bez niej to nie urodze haha

hejka,

własnie dostałam smsa od Lili z smsem od Eweliny28:

Jeszcze nie urodziłam, choć już niewiele brakuje. Czekamy w domu na rozwój sytuacji. Pozdrawiam.

Dobrze, że u Ewelinki to już 38 tydzień, więc w terminie :) Zuch dziewczyna, wytrzymała do końca. Trzymam kciuki &&&

no i cudne wieści :) Ewelinka trzymamy kciuki, teraz już może wychodzić :)

Karollcia grunt to zaufany lekarz i położna, a kiedy wyjeżdżasz?? Mam nadzieje, ze mimo wyjazdu będziesz się z nami kontaktowała :)

gorąc taki, że ledwo zaszłam do domu z zakupami, a trochę się nabiegałam, bo chciałam w sklepie zapłacić kartą, bo nie miałam gotówki przy sobie, a tam się okazało, że terminal mają zepsuty :/ no i musiałam skoczyć do bankomatu i z powrotem do sklepu wrócić po zakupy :/ wróciłam do domu zlana potem na maksa
ale skoro pogoda jest to niech zostanie przynajmniej do niedzieli, bo planujemy grillowanie jutro :-)

Ostatnia edycja:
ilonka26-Tymek ma występ na zakończenie przedszkola 16 czerwca.takze myslę ze po tym terminie bede juz sie pakowac i w droge.oczywiscie ze bede sie z wami kontaktowac.u rodziców mam staly dostep do internetu takze nie ma problemu.Przeciez nie moglabym Was zostawic za bardzo sie do was przywiazalam.Ja juz bez Was dziewczyny chyba bym zyc nie potrafila.

reklama
oj niestety ja nie mam :/
a ja mam znów schiza, bo waga mi troszkę spadła, czy to normalne, że się tak waha? no i mam wrażenie, ze mój dzidź się do mnie nie odzywa :/ albo robi to tak, że ja tego nie odczuwam :-(mam nadzieje, że jest wszystko ok, bo wizyta w czwartek dopiero :-(

Do góry