Cati
Fanka BB :)
Witajcie,
Agniesia - bede trzymac kciuki do samego rozpakowania
. Tez jestem ciekawa co u Ewelinki, ma ktos z nia kontakt?
Ssabrinaa- super zdjecie maluszka, pamietam swoja wizyte w szpitalu w 12tc, siedzialam jak na szpilkach przez ten caly wywiad z polozna, wypelnianie karty, pobieranie krwi i rozmowe z lekarzem i czekalam tylko zeby wreszcie zrobili ten skan. Jak zobaczylam nasze malenstwo na ekranie podskakujace i wyma****ace raczkami to nie moglam uwierzyc we wlasne szczescie
. Nigdy tego nie zapomne.
Do napojow gazowanych jakos mnie nie ciagnie, ale to pewnie dlatego, ze nigdy ich nie pilam bo moje gardlo ma jakas alergie na babelki
. Za to co rano mam straszna ochote na koktajl mleczny z owocami, musi byc domowej roboty. No wiec wstaje codziennie te 10 minut wczesniej, chociaz trudno mi sie rano podniesc, nastawiam blender, wlewam do butelki i wypijam po drodze do pracy
. Uzaleznilam sie normalnie.
Agniesia - bede trzymac kciuki do samego rozpakowania

Ssabrinaa- super zdjecie maluszka, pamietam swoja wizyte w szpitalu w 12tc, siedzialam jak na szpilkach przez ten caly wywiad z polozna, wypelnianie karty, pobieranie krwi i rozmowe z lekarzem i czekalam tylko zeby wreszcie zrobili ten skan. Jak zobaczylam nasze malenstwo na ekranie podskakujace i wyma****ace raczkami to nie moglam uwierzyc we wlasne szczescie

Do napojow gazowanych jakos mnie nie ciagnie, ale to pewnie dlatego, ze nigdy ich nie pilam bo moje gardlo ma jakas alergie na babelki