reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

witam!!

reklama
Dzień dobry!
A u mnie całkiem przyjemnie, wieje wiaterek i nie ma upału :-) Tak przynajmnie jest od rana i mam nadzieję, że zostanie!

Vertigo bardzo mi miło :-) Kasiek coś Ty tam naopowiadała?? ;-)
Vertigo rozjaśnianie włosów bardzo je niszczy, zanim zdecydujesz się na taki krok, może spróbuj przymierzyć blond perukę. Ja tak kiedyś, lata temu zrobiłam i szybciej ją zdejmowałam niż zakładałam! Wyglądałam tragicznie! Co do konkretów, to na priva pisz :-)

Cześć. Magdusiek rolet nie podnosisz, powiadasz? No to u nas na wschodzi ejuż zimno. Zimno a nie przyjemny wiaterek jak pisze Doxa :-D
Ja dzisiaj idę na wycinanie tłuszczaka. :szok: Dwa razy już próbowałam i dwa razy zachodziłam w ciążę. Dzisiaj podejście nr 3. I nie robię wcześniej na wszelki wypadek testu ciążowego ;-)Trzymajcie kciuki. Doxa to gdzieś blisko ciebie, bo w Zielonce :tak:Przyjaciółka przywiozła mi z Berlina kremiki i olejki Weledy. Jeju jak to pięknie pachnie! Wczoraj zebranie w przedszkolu też bez takich emocji jak u Teddy ale chyba wyszłam na upierdliwego rodzica bo zadawałam pytania a tatusiowie chcieli na mecz jechać. Weronice sie podobało. Zobaczymy.

Drzewko - to ja trzymam kciuki.
Z lekarskich spraw to ja się w końcu zapisałam do gina, odbiorę cytologię robioną ze 4 miesiące temu ;-) Ale idę za tydzień.
Spotkanie mamy w dniu meczu POlski, ale szczerze to jakoś mnie mniej rusza... za to wczorajszy Portugalia-CZechy mniam, oglądaliśmy oddzielnie, zeby nie było zbędnych i dodatkowych emocji ;-)

Magdusiek dzięki. Dobrze, że do gina idziesz. Ja też oglądałam. Mi wczoraj było szkoda moich Szwajcarów a wcześniej moich Włochów. Wydaje mi sie że dzisiejszy mecz też mnie nie rusza ale jakaś podminowana jestem, nie wiem czy ten zabieg czy jednak mecz..:-pMam nadzieję, że zdążę :tak:

Włochów to wiesz, u ans była afera. No i Szwajcaria - nie wierzę. NO idę, idę, keidys trzeba, przesunęli mi wizytę, bo miałam mieć wczoraj ;-)

No to macie prawdziwie emocjonujące mistrzostwa. U nas bez afer, no chyba że - jak słusznie zauważyła Efunia - Filip też chce..

Witam!
Dzieki za pochwały dla mojego malucha. :-)
Vertigo,mając Cię w pamięci,proponuje zrobis najpierw blond balejage- możesz źle się czuć w całości blond.:tak: I jakoś calkowity blond mi do Ciebie nie pasuje .:-)

Doxa,o Tobie można mówic same dobre rzeczy, a mówiłam tylko ,że fantastycznie i fachowo doradzasz przy zakupach . Odcień,kolor wszystko dobierasz do karnacji,włosów,oczu itp.

Drzewko,ja też tak mam ,że lepiej dogaduje się z koleżankami ,ktore maja dzieci w podobnym wieku co moje . A że przekrój wieku moich dzieci duży,więc i przekrój wiekowy koleżanek też :-D no,ale nikt Was mi nie zastąpi ! :-)

Poza tym u nas dzis wcale nie ciepło,chłodny wiatr wieje ,tylko padać nie chce .

reklama
Kasiu - ja juz nie mogę się doczekać spotkania z Tobą! Kiedy Ty przyjeżdzasz? W sensie, ze wiem, ze koneic czerwca ale jakies bliższe szczegóły? Bo pod koniec czerwca imieniny mojej mamy, urodziny Kamila, a chciałabym wszytsko jakoś połączyć ;-)

Do góry