reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

witam!!

Magdus,27-28 jestem w Bydgoszczy.Więc mogę przyjechać 29 lipca tj niedziela,lub tydzień później tj .5-6 lipca. Chyba,że Krzysiek weżmie urlop na poniedziałek 30 czerwca ( ale to wątpliwe).

reklama
hej,

ale u nas cięzka pogoda. mam siły tylko na czołganie się z jednego łóżka na drugie:-D a serio to dzisiaj spędziliśy z M. dzień w domu, na szczęscie Michał już wrócił i zabrał Macieja na plac zabaw.
Drzewko- coś mi mówi ta Weleda. chyba miałam jakieś próbki. a już wiem !! jak zamawiam środki ekologiczne do czyszczenia to coś mi czasem przyślą. fajne.

dzisiaj byliśmy na usg 3D. już zapomniałam, że to trochę kasy:szok: ale choć jedno dziecko łaskawie pokazało nam buzię:-) no i nadal chłopak:-)Maciek cały czas prosi, żebym go połknęła bo On chce z bratem się pobawić albo , żeby on już wyskoczył :-D

Lindsay, dobre ! :-D
A Nadulka dziszobaczyławózek zmaluszkiemi zadłami ważne pytanie: czykupisz mnie dzidziusia?" ja na to,że nie a ona no dobra,to tata mnie kupi :-D pytanie mnie zaskoczyło,bo moje dziecko jest uświadomione skąd sie biorą dzieci ;-)

Teddy boskie te "majtyciągu"
Kasiek ciekawie Nadulka to wymyśliła, może trzeba posłuchać córci
Lindsay to z pewnością niesamowita sprawa
Zostaliśmy przyjęci do przedszkola pierwszego wyboru - baaardzo się cieszę - tylko że okazało sie że przedszkole to od września ma być niepubliczne - całe szczęście opłaty nie wzrosną - uffffff

Mąz oglada mecz, dzieci śpia - cudowna chwila dla siebie :-)

Ostatnia edycja:
No widzisz, pewnie gwiazdy na niebie tak się ułożyły w leniwca.
_anna super że jesteście w przedszkolu.
Kasiek74 a to ciekawe z tym uświadamianiem.:-D

Witam!
ja tez mam leniwca ! strasznego !
mam dzis bal absolwentów- znaczy 4klasy kończa szkołę ,no i czas na zabawę .Ale co to za zabawa jak nie będzie nawet kropli alkoholu :-p

reklama
Drzewko, no nie mów,że Twoja Weronika nie wie ,że dzieci wychodzą z brzuszka i wcale nie siedzą na sklepowej półce. nadia ze szczególami opowiada o swoich narodzinach, jak pan doktor zrobił ciach i wyjął ja z brzuszka,a ona płakała i mamusia mówiła,nie płacz to ja Twoja mamusia :-)itd.

Do góry