reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

witam!!

Dla dziewczyn które mają wątpliwość czy dzieci sa dośc duże na przedszkle - dzisiaj na zajęciach był chlopczyk, 2,2 - genialny. Sam został bez obciachu na 3 godizny, super się bawił, widziałam go na wejsiu, na wyjsciu, słyszałam relacje innych - kapitalny. :-)

reklama
Wiesz, tylko pytanie czy w ktorymś momencie nie stanie się rutynowe. A moze pogodzić o z inną pracą? Niektórzy nie czują sę pewnie bez etatów, dodatków, urlopów zagwarantowanych td, innym to nie przeszkadza. Musisz przemyśleć czy w innej nie mogłaby,ś sie rozwijac tak jak tu, a jednocześnie mieć tych "dodatków".
Ja wiem, ze lubię zmiany i póki co planuję powrot na jakies pół roku. A póxneij sie okaze... ;-)

Witam!
U mnie nudna rutyna w pracy ;-) hihi,chcialabym,żeby było nudno :-D ale cieszę się ,bo koniec roku za pasem ,wreszcie sobieodpocznę od rutyny ;-)

I książkę przeczytam,bo jużchyba od Wielkanocy leży .:tak:

Dobry wieczor,
Zyje, ale ostatnie nocki meczyl mnie kaszel niesamowity, ze co zasnelam to sie budzialam i to kaszlalam tylko podczas lezenia:szok: Ale juz lepiej mi.
Wlasnie pije winko. Wstyd ale ja nadal zadnej ksziazki nie tknelam, ale za to dzisiaj wyprasowalam mase rzeczy.

Magdusiek dzieki:-)
Wiecie, ze ja juz powoli "rozgladam" sie tez za praca. Ja chyba poki co chce dorywcza, ale na stalej tez by mi zalezalo. Problem w tym ze to co chcialabym robic i w czym sie rozwijac w moim terenie kiepsko, musialabym ruszyc poza miasto;-) a perspektywa pracy 8h przy biurki i monotonnej pracy mnie lekko przeraza. Tak zle tak niedobrze, ale poki co wszystko zalezy od przedszkola kiedy Tusiek sie dostanie.
Doxa no prosze w radiu, super. Ja mam male reklamowki za soba:-D
Kurde juz po winie:baffled:

reklama
hihi, otwórz kolejne ;-)
ja przyznam, ze radi mnie neispecjalnie rusza, tak samo jak telewizja i inne takie, chyba przesyt ;-)

Do góry