reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

witam!!

Tak, ja też doceniam wolność, dużą swobodę i czas wolny w tygodniu, w domu już jestem ponad 3 lata, bliżej 4 (o rany kiedy to zleciało) i pewnie boleśnie odczułabym powrót do etatowej pracy, takiej 8-9 godzin w biurze, plus 2-2,5 godziny na dojazdy!!! Czas pokaże jak to będzie w przyszłości ...

Magdusiek wspomniałaś że Kamil zmienił pracę?? Zrezygnował z wykładów czy większe zmiany?

reklama
Intrygujące!!!

Tusiekn a propos reklamy, niedawno uczestniczyłam w nagrywaniu reklamy, tzn. nie jako aktor, ale z ekipy obsługującej, my byłyśmy odpowiedzialne za stylizację aktorów, też mi się podobało :-)

Dzien dobry,
Normalnie jakas zmula panuje, z domu nawet mi sie ruszac nie chce.
Efunia zobaczysz jak zleci czas. Mnie sie tak czas dluzyl jak urodzilam, chcialam zeby mi sie dziecko odchowalo i juz chodzilo i w ogole, przeszlo z czasem i cieszylam sie, ze moge byc w domu z dzieciakiem i patrzec jak sie rozwija, widziec jak stawia pierwszy krok. A nie masz mozliwosci wyjsc gdzies sama? na zakupy, albo na lody takie wiesz 5 minut tylko dla ciebie. Ja tak zawsze robie jak musze odreagowac czas spedzony w domu, pomaga a pozniej wracam z usmiechem zamiast pozniej warczec w domu bez powodu i wlasciwie na niewinne niczemu osoby.
Doxa stylizacja aktorow w reklamie radiowej? Na czym to polegalo, bo chyba na wizerunek nie za bardzo musieli sie nastawiac podczas reklamy;-) A ja wlasnie w radiu bylam jako aktor:rofl2:
Efunia Tymus ma teraz takie sandalki jak mial moj misiek w tamtym roku, byly super i bardzo sie wysluzyly:tak:Straszne slodziaki te twoje dzieciaki.

Tusiekn ale się ubawiłam :-) Nie, stylizacja nie była na potrzeby radia! Radio to osobny temat, tam wypowiadałam się jako "ekspert" ;-)

oj ja też myślę, że dziś jakiś mulasty dzień:tak:
spałam w południe z M. 2,5 h, teraz też zasnęłam usypiając dziecię. a co wyczynia dzisiaj Maciek to już nie wspomnę:wściekła/y:
byliśmy dzisiaj na placu zabaw i ja znów nie mogę z tych rodziców. nie wiem czy mi się jakoś wrażliwość zwiększyła w ciązy, bo powiem Wam, że połowę to bym wystrzelała:wściekła/y:
mój synek dzisiaj zdeklarował się, że dzieci mieć nie będzie , a w ogóle to ożeni się z Kubusiem czyli swoim kuzynem. i wszystko dzisiaj jest "głupi i zabije".
Efunia wiem o czym mówisz ;-)jutro będzie lepiej, naprawdę dzisiaj jakiś taki dzień, który sprzyja złym myślom. rzeczywiście przydałoby się takie 5 minut tylko dla siebie.
wiesz co -co do CV to pamiętaj , że zawsze jest ważne jaka Ty sama jesteś- teraz masz własną firmę i wychowujesz dzieci, a to robi wrażenie. ja np też mam tylko 6 lat parcy w jednej firmie i jakby przyszło mi teraz zmieniać na coś innego to też bym miała starcha czy to wystarczy.

Dzień dobry
Lindsay - jak egzaminy?
U mnei super, wszytsko w porządku, pranie wstawione, troche kuleje zawartośc lodówki, ale nadrobimy. I chyba zaraz pójdziemy na plac zabaw, bo pogoda piekna i aż się chce wyjść. Dzisiaj mam kolejne spotkanie w przedszkolu, niektórzy rodzice są dziwni.... Lindsay - to ak też ad. placu zabaw...

Cześć. Magdusiek, to dobrze, że wszystko dobrze. :-) W sobotę jedziemy nad morze, a ja nie mam czasu żeby zacząć pakowanie, przez nadmiar pracy właśnie. Widzicie z tą praca każdy ma inny problem, ja też chciałabym robić coś innego ale nie wiem co, wiem tylko że nie chcę już tłumaczyć. To chyba nie bardzo dużo wiem. :-D
Efunia
piękne masz dzieci, zobaczysz jeszcze troszkę a będziesz se latać a latać. Ja z kina to prawie nie wychodzę ;-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
Drzewko - zazdroszczę Ci tego morza i wyjazdu. Rany, jak mi się chce wyjechać.... chyba postaram się namówić Kamila na choćby weekend poza miastem.

Do góry