reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

witam!!

karen odpisałam (to jakbyś nie zobaczyła powiadomienia, bo jakieś malutkie one i ja przegapiam na przykład).

ja mam luz blues. tymek wrócił ze szkoły i lodów bardzo szczęsliwy i zmęczony, padł w momencie i spi. zośka tez dziś spi calutki dzien. a przepraszam! zośka juz woła

reklama
Witajcie,

Pozdrawiamy Was z nad naszego kochanego Bałtyku, kończy się pierwszy tydzień naszego urlopu, tego mi było trzeba...
ciekawa jestem co u Was słychać????

buziaki

i bez obwisłości :-) super wyglądasz vertigo!

magduś tymek spi codziennie 2-3 godziny (bo wstaje bladym świtem o 6) ale zwykle gdy on zaśnie mam wezwanie z kołyski :-D i tak to dzień mija... ale dziś pełen luz. i po poludniu nawet udało nam sie na balkonie posiedzieć. na krzesłach nabytych w marcu z okazji planowanego zakupu dzialki ;-) działkę ktoś nam podkupił jak byłam w szpitalu i tak oto smutno i samotnie stoją krzesełka na balkonie :-(

No i Syla zniknęła....:szok:
jutro koniec roku szkolnego...tralalalalalala :-):-):-) wieczorem jadę ana grilla na wiochę do koleżanki...tralalalala :-):-):-) w przyszłym tygodniu jeszcze tylko kilka formalności w pracy i luz :-):-):-)
aaaa zamontowali nam salę doświadczania świata ,co prawda sprzęt głownie na bodżce wzrokowe ,ale w poniedziałek zabieram Nadulkę,żeby sobie podoświadczała ;-)

reklama
Dobry wieczór!
Zaglądam a tu takie zmiany, Vertigo blondynką, Syla nad morzem, większość deklaruje jakieś zwisy czy coś takiego - rozbawiłam się :-), ale dołączam do tych "niezadowolonych" z wyglądu!

Oli mi się rozkłada, rany, moje wiecznie zdrowe dziecię, gile ma do pasa i to z ob u dziurek!!

Do góry