• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Witam

reklama
Jestem ja ;)

w57vdqk38htkkpep.png

Uuu u mnie to jeszcze w sumie do konca nie wiem pierwsza wizyta przede mną i zastanawiam się nad wybraniem lekarza

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]
Ja chodzę prywatnie do Grzegorza Wodzynskiego a na NFZ do Dariusza Kochanowicz z tym, że nie robi USG, ale daje skierowania na wszystkie niezbędne badania itp. polecam. Z tego co widzę, masz już dzidzię, do kogo chodziłaś w pierwszej ciąży?

w57vdqk38htkkpep.png

Ja chodzę prywatnie do Grzegorza Wodzynskiego a na NFZ do Dariusza Kochanowicz z tym, że nie robi USG, ale daje skierowania na wszystkie niezbędne badania itp. polecam. Z tego co widzę, masz już dzidzię, do kogo chodziłaś w pierwszej ciąży?

w57vdqk38htkkpep.png
Mam dwójkę dzieci 5 letniego syna i roczna córkę ...z pierwszym Uu nie pamiętam ale był beznadziejny z druga chodziłam do doktora Żarskiego i sie zastanawiam czy wybrać się też do niego znów

reklama
Mam dwójkę dzieci 5 letniego syna i roczna córkę ...z pierwszym Uu nie pamiętam ale był beznadziejny z druga chodziłam do doktora Żarskiego i sie zastanawiam czy wybrać się też do niego znów

Niestety nie znam, ale jak masz sprawdzonego lekarza to może znów warto do niego iść.

w57vdqk38htkkpep.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry