dominisia875
Fanka BB :)
Hej Kochane
Ładna lista nam się już robi i jak pozytywnie zaczęta
A ja niestety jestem taka "obżarta" że masakra....nie ma jak to przez cały weekend majowy z jednej imprezy na drugą...aż wstyd ile zjadłam...ciekawe gdzie teraz to wszystko spalić...tzn. wiem gdzie
ale mąż patrzy na mnie podejrzanym okiem gdzie nadmiar kalorii chcę spożytkować...heh... biedny nie wie do końca co go dziś czeka
hehe
A Wy jak tam po pierwszym majówkowym weekendzie?? Mam nadzieję, że każda z nas cudownie go przeżyła

Ładna lista nam się już robi i jak pozytywnie zaczęta
A ja niestety jestem taka "obżarta" że masakra....nie ma jak to przez cały weekend majowy z jednej imprezy na drugą...aż wstyd ile zjadłam...ciekawe gdzie teraz to wszystko spalić...tzn. wiem gdzie
A Wy jak tam po pierwszym majówkowym weekendzie?? Mam nadzieję, że każda z nas cudownie go przeżyła

Jeszcze ze dwa dni wolnego by się przydały. My nigdzie nie wyjeżdżaliśmy, za to do nas pełno ludzi się zjechało. Za to wczoraj posadziliśmy drzewka na działce i już będzie pięknie (zawsze się biorę za robotę w niedzielę ). Kalinę, bzy - może nawet coś zakwitnie w tym roku.
( i jeszcze do tego mój szef z urlopu wraca 
jestem w szoku naprawde, przy 3,5 latku szok! Moja mała co prawda chodzi do przedszkola wiec nauczona wstawac o 7 ale w weekendy oczywiscie wstaje o 6. Nie wiem, wyczuwa mnie we snie czy co? :-)