reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

reklama
Ja mam dopiero 21 lat i jeszcze studjuje ale juz sie staramy. Mam problemy ze zdrowiem i lepiej bedzie dla mnie i dla dziecka jak urodze mlodo. Dlatego sie staramy. Zreszta stac nas na to... nigdy nie bedzie dobrego mometu. Zawsze bedzie cos....
Ja nie chce rodzic pierwszego dziecka w wieku 30 lat...(nie mam nic przeciwko kobieta ktore sie na to zdecydowaly!)

Ja mam do was pytanie. Czy operacje w ciazy (konieczne) sa bezpieczne? Wiem ze trzeba poczekac do II trymestru zeby mogli monitorowac dziecko... bede sie musiala umowic na wizyte....

Ja mam dopiero 21 lat i jeszcze studjuje ale juz sie staramy. Mam problemy ze zdrowiem i lepiej bedzie dla mnie i dla dziecka jak urodze mlodo. Dlatego sie staramy. Zreszta stac nas na to... nigdy nie bedzie dobrego mometu. Zawsze bedzie cos....
Ja nie chce rodzic pierwszego dziecka w wieku 30 lat...(nie mam nic przeciwko kobieta ktore sie na to zdecydowaly!)

Ja mam do was pytanie. Czy operacje w ciazy (konieczne) sa bezpieczne? Wiem ze trzeba poczekac do II trymestru zeby mogli monitorowac dziecko... bede sie musiala umowic na wizyte....

Rozumiem Cię doskonale, że starasz się o dziecko, zwłaszcza że masz problemy ze zdrowiem. Ja mam 26 lat i też uważam że to dla mnie ostatni dzwonek na 1 dziecko, bo chce mieć 2 jak Bóg da ;) nawet Mój ginekolog zasugerował mi że to najwyższa pora. Wogóle czuje wielką presję rodziny, zwłaszcza nacisk teściów, ponieważ ich syn jest jedynakiem i chcieliby dziadkami zostać, nacisk tak wielki, że jak spotykam teściową, to za każdym razem potrafi mi się zapytać : "I coo jesteś w tej ciąży czy nie??, to kiedy wkońcu będziesz ??"

Cześć dziewczyny :) Parę dni mnie nie było i tyle do nadrobienia. Nie miałam czasu ani siły na nic, bo dostałam w pracy po dupie. Katherinne gratulacje :) Nie wiem co mam o moim cyklu myśleć. Mogłybyście spojrzeć na mój wykresik :)

Doska no dokladnie... moja tesciowa co prawda nie pyta ale przejawia checi, moja mama ostatnio tez. Co prawda nie wiedza ze sie staramy ale czasem zejde z nia na tematy dzieci i jest spoko.

Sandra ja musze niec wyjete z kolana dwie sruby i jedna ze stopy. jakos pod koniec sierpnia poczatek wrzesnia. Mysle ze spokojnie daloby sie to zrobic w znieczuleniu miejscowym... pogadam z lekarzem. Ja bym tam najchetniej zostawila te sruby na okres ciazy bo beda mocneij kosc trzymac jak przytyje. Coz pogadamy zobaczymy :-)

Edit: Bylam w laziene... dziewczyny czy lekko rozowy sluz jest normlany ?:szok: co prawda przy podcieraniu sie nie ma ale byl na wkladce....

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry