sandra_best
Fanka BB :)
Aha, no ale na pewno wszystko będzie dobrze
Podejście na luzie jest najlepsze 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam dopiero 21 lat i jeszcze studjuje ale juz sie staramy. Mam problemy ze zdrowiem i lepiej bedzie dla mnie i dla dziecka jak urodze mlodo. Dlatego sie staramy. Zreszta stac nas na to... nigdy nie bedzie dobrego mometu. Zawsze bedzie cos....
Ja nie chce rodzic pierwszego dziecka w wieku 30 lat...(nie mam nic przeciwko kobieta ktore sie na to zdecydowaly!)
Ja mam do was pytanie. Czy operacje w ciazy (konieczne) sa bezpieczne? Wiem ze trzeba poczekac do II trymestru zeby mogli monitorowac dziecko... bede sie musiala umowic na wizyte....
Ja mam do was pytanie. Czy operacje w ciazy (konieczne) sa bezpieczne? Wiem ze trzeba poczekac do II trymestru zeby mogli monitorowac dziecko... bede sie musiala umowic na wizyte....
co prawda przy podcieraniu sie nie ma ale byl na wkladce....Właśnie tak podejrzewam, więc nie powinno być problemuA duphaston i luteina to nie jest to samo?