reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i zalecenia pediatry

Efilo - nie wiem czy pisalas juz...Moze nie doczytalam (nie bylo mnie na forum jakis czas ;-) Co to bylo ta krew w stolcu?

Czy powiedzial ci lekarz od czego to...

No i caluski dla Zosienki .Mam nadzieje, ze juz o niebo lepiej...

reklama
Posiew jałowy!!!!!
g010.gif
g010.gif
g010.gif
g010.gif
g010.gif
g010.gif
g010.gif

Dziękujemy za kciuki :-) Jeszcze w środę zadzwonię do nefrologa potwierdzić wynik (bo to info z laboratorium "znad próbki"). Ale mi ulżyło...

Esiu to super :tak:A jak jest teraz z kupkami Piotrusia, unormowały się?

Dzięki Dziewczyny
h035.gif

Jeszcze muszę w środę przedzwonić potwierdzić wyniki i najpewniej badania kontrolne przed wizytą w kwietniu, ale jest super :tak:

szopka qpki unormowały się wraz z wprowadzeniem Sinlacu (w sensie jakości), natomiast odkąd do każdej porcji dodaję 40g suszonych śliwek, to i ilościowo jest ok :tak:

Esia czyli Piotrusiowi nic nie dolega, a ostatni posiew był robiony po to tylko by potwierdzić że wynik poprzedniego był błędny?

Dzięki :-)

szopka posiew powtarzałam na zalecenie nefrologa (tyle czekaliśmy na wizytę :dry:). Piotruś w ogóle nie miał żadnych objawów :no: Jedynym wskazaniem do badania były wodniste qpy wieki temu - co unormowało się wraz z wprowadzeniem Sinlacu :tak:
Gdybyśmy wtedy nie grzebali w temacie, tylko od razu wprowadzili kaszkę, pewnie posiew wcale nie byłby robiony i o niczym byśmy nie wiedzieli...

anni
powiedziała mi tylko że tak czasem się zdarza przy biegunkach u niemowlaków i nie należy siać paniki. Z lektury internetu wynikało że zazwyczaj przy infekcjach bakteryjnych lub wirusowych. Bakterie wykluczyliśmy w posiewie. Może wirus.

Swoją drogą już drugi raz ten sam schemat. Zosia dostaje biegunki a ja kicham prycham na kilometr, mam zainfekowane gardło i tak dalej. Tak jakby jeden wirus objawiał się na dwa sposoby :confused:

reklama
nasze dzieci mają jeszcze nie wykształcony system immunologiczny i tak się może objawiać reakcja na tego wirusa, który nam zawala np gardło:baffled:
życzę dużo zdrówka wszystkim chorowitkom

Do góry