reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Wlasnie to jest najgorsze na końcu ciąży. Coś sie dzieje a niby nic i nawet jak sie dzieje, to efektów żadnych :(

Szkoda mi was dziewczyny w tej wielkiej Brytanii, to już tysiąc razy wolę aby mnie na darmo zostawili w szpitalu niż olali

Beatka trzymaj się kochana!
Akuku Ty też , dobrze ze chociaż nie bolą, ja bym wtedy nawet nie wiedziała że to skurcze

Oj dziewczyny współczuję Wam tych przeżyć, niepewności i w ogóle. U mnie puki co wszystko się uspokoiło i mogę w miarę normalnie funkcjonować. Tylko leń dalej w dupie siedzi...

Akuku tak chciałabym Ci pomóc jakoś, ale nawet nie wiem co napisać. Będzie dobrze, wszystkie w to wierzymy!! Mam nadzieje, że skurcze się wyciszą!!! Mocno trzymam kciuki i myślę o Was!!!

Beatko kurcze i nic nie mówią? Za ciebie też trzymam kciuki, żeby było ok

Ehh kurcze niby końcówka, a tu najgorsze nerwy. Trzymajcie się jakoś kochane!!!

Lilija w wannie nie bolaly. Woda usmiezyla bol.. ale nie naleza do przyjemnych.. wiedzialabys ze to skurcz.. caly brzuch mi sie az unosi i takie mrownie na dole czuje i ehh.
Jak jutro nadal beda skurcze to chyba pojade niech sterydy daja.. tak teraz mysle czemu nie dali ? Skoro to jeszcze nie porod to kest jeszcze czas.. a pozniej moze byc za pozno..

Wzirlam magnez duza dawke, leze i chyba schodzi troche..

reklama
Ojjj Akuku współczuję Ci strasznie :( tak się zastanawiam czy często w UK rodzi się w efekcie w domu? bo to jakaś kpina, żeby kobietę z regularnymi skurczami do domu wysyłaś, Ty jeszcze na dodatek nie jesteś pierwiastką i to może postąpić hop siup.

Do góry