reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Wiem, wiem Magduś, narzekaj narzekaj. Po toś my tu są. Wiem, że bardzo ćiężko Ci było ale pamietaj to już było i widocznie nic nie dało się na to poradzić.
Teraz Ciesz się tym stanem a ten dzień przyjdzie.

Ja pamiętam jak mnie się spieszyło a jak jjuż co do czego doszło to strzeliłąm focha i powiedziałąm że nie rodze bo już mam dość i prawie :p

Pupui, tez pisałam, ze jak jedna będziemy odkrakiwac po stokroć życzenie wcześniejszego porodu, jak juz skurcze bedą porodowe ;) haha ze mną na czele!
Mimo iż wiem, jaka słodycz mnie czeka, chce mieć to juz za siba a z drugiej strony bije sie trochę, bo moj drugi poród był krótszy ale boleśniejszy, a miałam odpływy, wiec jesli ten bedzie jeszcze intensywniejszy, to i tak będę gwiazda jakiegoś liveleak'a za morderstwo na porodówce ;) haha
Troszku gdzieś w głębi duszy sie boje. [emoji17]

hahaha anney impuls z mózgu do miednicy słabo przekazujesz :D

Dlatego dziś zapowiedziałam
Mojemu m, zeby użył swojego jadowitego mózgu do przekonania mojej miednicy, ze juz czas hahahaa

Edit: oszczędzę wam tego co powiedział, ale pytał
Czy sam może wybrać pozycje startowa ;)

Ostatnia edycja:
magdus ta pogoda nie pomaga wiesz ... może zrobi się chłodniej to lepiej na to spojrzysz. Ja jak z Martą chodziłam to urodziłam w 42 po indukcji i wcale mi się nie spieszyło, a teraz też bym chciała już ! ale Martę urodziłam początek maja i pogoda była idealna na chodzenie z brzuchem, teraz się czuję jak czołg ;)

hahaha anney teraz sobie wyobraziłam jak Twój m podłącza swoje synapsy mózgowe kolorowymi kabelkami do Twojego brzucha jak ktg :-D

tego scenariusza który zapewne w realu nastąpi nie chcę sobie wyobrażać bo ochoty sobie narobię a mojego m nie ma dziś w domu :D

Panikara, bidulko! To lepiej sobie nic nie wyobrażaj hahaha, bo on jest na tym
Etapie, ze sie juz zastanawia nad antykoncepcja po
Porodzie hahahahaha

reklama
Anney nagraj taniec koniecznie!![emoji7] Z mojej strony mogę obiecać, że film zostanie między nami [emoji16]

Magdus moja szyjka miała tydzień temu 3,5 cm...

Do góry