Lucalew staraliśmy się 5 miesięcy i już zaczynałam się bać że nie wychodzi przez stres w pracy. Na szczęście wszystko dobrze się układa. A o mobbingu napisałam aż pracę dyplomową więc choćby nie wiem jak mocno mi ktoś wpierał że nie potrzebnie poszłam na L4 to nie dam się przekonać. Polecam to wszystkim kobitkom, które mają syf w pracy. Po macierzyńskim planuję już tam nie wracać.
reklama
Dziewczyny, mam pytanie o badanie cukru w ciązy - czy wszystkie miałyście już? W którym tyg lekarz kazał wam robić to badanie?
Mi lekarz kazał w 25 tyg zrobić, ale zmieniam lekarza i u drugiego mam wizyte w 24 tyg wiec nie wiem czy pójśc i zrobić to badanie przed tą wizytą czy poczekać co powie drugi lekarz. Ma to jakies znaczenie w ktorym tyg jest robione?
Mi lekarz kazał w 25 tyg zrobić, ale zmieniam lekarza i u drugiego mam wizyte w 24 tyg wiec nie wiem czy pójśc i zrobić to badanie przed tą wizytą czy poczekać co powie drugi lekarz. Ma to jakies znaczenie w ktorym tyg jest robione?
beata88
Fanka BB :)
Lucere ja robilam w 22 tygodniu
maartuszkaa89
Lucere z tego co kojarzę to badanie powinno być robione między 24 a 28 tygodniem
loveboiled
Ja po wizycie u położnej
mocz, ciśnienie jak zwykle wszystko ok, następna wizyta za ok 4 tygodnie i będzie pobieranie krwi.. a za jakieś 5 tygodni chcę iść prywatnie na usg 
U mnie też wszystko ok. Prawa nerka już w normie, a lewa 5,8 mm czyli o 0,8 mm więcej niż ostatnio. Powiększona ale bez znaczenia dla zdrowia. Termin na 19.08 się przesunął. Ma 24 cm wzrostu (od głowy do pięty).
Lekarz powiedział, że nie może mi zrobić żadnego badania poza tym, które mam na skierowaniu więc o szyjce będę rozmawiać z moim ginekologiem prowadzącym w środę. Wtedy też poznam wyniki badań krwi i moczu.
Lekarz powiedział, że nie może mi zrobić żadnego badania poza tym, które mam na skierowaniu więc o szyjce będę rozmawiać z moim ginekologiem prowadzącym w środę. Wtedy też poznam wyniki badań krwi i moczu.
Ja tez bylam i szyjka zamknieta ( a jednak!) tylko maluch jest bardzo nisko i naciska glowka stad te bole. LekarZ sprawdzil usg bo powiedzial ze jedynie tak mozna naprawde zobaczyc co tam sie dzieje. Mam tez zwolnienie do konca bo nie
powinnam za duzo siedziec
powinnam za duzo siedziec
reklama
beata88
Amawell to dobrze że zamknięta:-) a czemu myslalas ze jest inaczej?