reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
hmmmm..... wiesz co... d[FONT=helvetica, arial, lucida grande, sans-serif]ziwne.[/FONT]
[FONT=helvetica, arial, lucida grande, sans-serif]no ale skoro wykluc[/FONT]zyl, to wykluczyl, obrze,ze mocz jest teraz czysty.
i tak, jesli jest krew w moc
zu i bialko, to zawsze powinno sie cos dostac.
najwa
zniejsze,ze jest ok. ale przygladaj sie tym bolom, ok? wiadomo jak bola plecy (kregoslup) a jak nerki, wiec tylko obserwuj.

zdrowka!

szczuplak jestes to moze rzeczywiscie, gdzies cie uciska.... cholera wie.
jesli mialabys duze bol, to pojechalabym o szpitala, a nie do niego.

Cześć mamuski :)

Love to dobrze,że to nie infekcja,a skoro mały rzekomu uciaska to wiecznie uciskać chyba nie będzie, więc jest szansa ,że lada momenmt przestanie cię boleć.

Byłam dziś na badaniu połówkowym.

Maluszek ma średnią wyników 22tydzień i 5 dzień, a więc idealnie co do jego wieku :)))))) Lekarz stwierdził,że rzadko to się zdarza. Ładnie się rozwija i ma wszystko na swoim miejscu.
Lekarz wychodził z siebie aby mały pokazał główkę, bo leżał skulony w dół tzn do wyjścia i lekarz nie mógł uchwycić jego buźki, czasami jakby specjalnie ją jeszcze odwracał od nas heheh. Także niestety buzi nie widziałam, ale najważniejsze że wszystko rozwija się prawidłowo. Pokazał za to ZNÓW siusiaka!! Ekshibicjonista jeden!! Śmialismy się z lekarzem, że pokazał się od dupy strony:p

Z okazji udanych badań kupiłam małemu całą reklamówkę ciuszków i wymieniłam się z dziewczynami na inne bajery , ale to już na dziale wyprawkowym :)

Witajcie, ja dzisiaj też juz po wizycie. Z maluszkiem wszystko ok, wazy ok 700gr i jest gdzies do przodu o tydzień, czyli dokładnie tak jak przy poprzednich badaniach. Ja w sumie od początku ciazy przytylam 2,7 kg :) no ale niestety mialam zly wynik glukozy po obciazeniu (158) i dostalam skierowanie do przychodni diabetologicznej. No i teraz czytam o diecie w cukrzycy ciazowej :(

reklama
Werci o ja Cie z tak niskim przyrostem cukrzyca. Hmm. Dobrze jednak ze wiesz bo lepiek stosowac diete niz zeby cos zaszkodzilo.. swoaja droga mi by sie taka dieta przydala hahahha.

Do góry