reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

No wlasnie Zuzzi i dla mnie to dziwne ze jeden lekarz bada nawet dopochwowo, może nie co wizytę ale np co druga a inny nie widzi w tym potrzeby.. Ciąże bywają rożne i faktycznie jak nie ma krwawienia np to skąd mamy wiedzieć czy wszystko jest dobrze? Bo "z reguły" dla nich jest? Eh nie wiem juz ..

reklama
Dziewczyny czy badanie moczu wykazałoby jakieś problemy z nerkami?
Od kilku tygodni mnie pobolewa i mam wrażenie że to nerka.. Teraz wyczytałam że to nie bezpieczne w ciazy i jestem zła na siebie ze tego wcześniej nie sprawdzilam..Ale niby wszystkie badania moczu miałam ok :/

Ostatnia edycja:
Loveboiled ja mam oprocz ogolnego badania moczu dodatkowe wlasnie zeby sprawdzic prace nerek bo w cukrzycy nerki siadaja. Jak chcesz to jutro poszukam w mojej teczce z wynikami co to za badania z moczu i krwi byly.

Ja miałam 12 marca polowkowe to wyszły jakieś bakterie i powiedziala że wygląda na infekcje Ale mowilam że nie mam żadnych objawów i niby wysłali ten mocz do laboratorium i wyniki były ok... A trochę później zaczęła mi chyba ta nerka dokuczac... Teraz byłam u położnej i niby mocz ok. Umowie się rano do lekarza i zaniose mocz zeby wysłali do analizy

Anney jak zacznie boleć to boli non stop w każdej pozycji..conajmniej raz dziennie dostaje taki ból Ale z reguły kilka razy na dzien

Ostatnia edycja:
Nie mogę się zbytnio rozczytac napewno blood, to pierwsze chyba protein? A ostatnie nie mam pojęcia co tam jest napisane.. Niby wskazywało na infekcje a potem nagle było ok? Trochę dziwne..

Załączniki

• 1429218392002.jpg
    1429218392002.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 51
reklama
masv infekcje jak nic!
na bank.
krew w moczu, traces, zawsze wskazuja na infekcje, baz uszkodzenie mechaniczne piaskiem albo kamieneim.

id
z do gp. nie ma co czekac ania.

Do góry