reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Oj te infekcje.. Anney ja sie dziwie ze u mnie poki co nic a nic a przed ciąża no stop cos sie przyplątało.. Ale dobrze ze szyjka w porządku i dzidzius sie dobrze rozwija :) wypięła sie? A to pipka mała :D

tak , svyjka ok, wiec tu jest dobrze! z czego sie ciesze, bo pewnie przez miesiac jak wyleve infekcje nic sie nie powino zdarzyc, a wtey niech sie dzieje wola nieba.

be
zwstydnica, a jak hahah
mus
ze zweryfikowac imie ;) hahah

A ja byłam dziś na wizycie u mojego gineksa prowadzącego i tak jak Wam wcześniej pisałam poprosiłam o zbadanie szyjki (bo przez całą ciążę z wyjątkiem pierwszej wizyty mnie nie badał. Usg robił inny lekarz). A on do mnie że przecież zdrowa ciąża i nie widzi powodu, ale jak chcę to ok. I co? Okazało się, że mam początki infekcji. Ech... Przepisał mi globulki. Do tego mam gorsze niż ostatnio wyniki krwi i moczu i dostałam jakieś żelazo na receptę. Mam też skierowanie na badanie glukozy. Ja lubię słodkie (np potrafię zjeść całą tubkę mleka skondensowanego ) więc jakoś mnie ta glukoza nie przeraża. Za to boję się, że wyniki będą źłe...

Cieszę się, że u Was ok [emoji4]

Zuzzi no popatrz ja miałam tyle rzeczy wczoraj ze zapomniałam ale juz zapisałam ze za dwa tyg sie zapytam czego mi nie sprawdzają tez cześciej.. Tylko miałam na pierwszej wizycie badana razem z cytologia.. Eh..
Ale dobrze ze sprawdził i dobrze ze początki infekcji a nie nie wiadomo co gorszego..

reklama
Bunia no dobrze, że sprawdził, ale źle, że to pacjentka musi prosić i wychodzić z inicjatywą... Ja poprosiłam tylko dlatego, że co druga z nas ma problemy z szyjką. A jakby u Was było ok to bym pewnie nie poprosiła i infekcja by się rozkręciła... Ech...

Do góry