reklama
beata88
Fanka BB :)
Ann a to bezwstydnica mała

lucalew
Anney ciesze sie ze z szyjka i Lola wszystko ok. Kuruj sie kochana.
anney
A ja byłam dziś na wizycie u mojego gineksa prowadzącego i tak jak Wam wcześniej pisałam poprosiłam o zbadanie szyjki (bo przez całą ciążę z wyjątkiem pierwszej wizyty mnie nie badał. Usg robił inny lekarz). A on do mnie że przecież zdrowa ciąża i nie widzi powodu, ale jak chcę to ok. I co? Okazało się, że mam początki infekcji. Ech... Przepisał mi globulki. Do tego mam gorsze niż ostatnio wyniki krwi i moczu i dostałam jakieś żelazo na receptę. Mam też skierowanie na badanie glukozy. Ja lubię słodkie (np potrafię zjeść całą tubkę mleka skondensowanego ) więc jakoś mnie ta glukoza nie przeraża. Za to boję się, że wyniki będą źłe...
Cieszę się, że u Was ok [emoji4]
Cieszę się, że u Was ok [emoji4]
bunia15
Zuzzi no popatrz ja miałam tyle rzeczy wczoraj ze zapomniałam ale juz zapisałam ze za dwa tyg sie zapytam czego mi nie sprawdzają tez cześciej.. Tylko miałam na pierwszej wizycie badana razem z cytologia.. Eh..
Ale dobrze ze sprawdził i dobrze ze początki infekcji a nie nie wiadomo co gorszego..
Ale dobrze ze sprawdził i dobrze ze początki infekcji a nie nie wiadomo co gorszego..
reklama
Bunia no dobrze, że sprawdził, ale źle, że to pacjentka musi prosić i wychodzić z inicjatywą... Ja poprosiłam tylko dlatego, że co druga z nas ma problemy z szyjką. A jakby u Was było ok to bym pewnie nie poprosiła i infekcja by się rozkręciła... Ech...