reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Magdus namiot z koldry buhaha.
A to Ty tak szybko chcesz hmrzec ! Kobieto spokojnie jeszcze jakies 80 lat zycia przed toba !

A zobaczycie jak jrodzicie to czas poleci ! Wtedy dziecko nagle ma rok dwa.. a tu jiz 7.. dopiero co na porod czekalam

Moja mala cos slabo ruchliwa dzisiaj.. tzn czuje ja ale taka jakas slaba..

O kuzwa ale silny skurcz!

Magda marzyc o dacie porodu to my wszystkie mozemy. Niestety dziec wyjdzie kiedy chce on a nie kiedy chcemy my.
A pomiaru sa ORIENTACYJNE. Nie przejmuj sie tym kochana. Szyjka tez nie. Przyjdzie na nia czas i zobaczysz ze dzisiaj jest a jutro juz jej nie ma.
Wszystkie jestesmy juz zmeczone, brzuchy nam ciaza.
Ja tez bym chciala urodzic wczesniej, jednak nie wczesniej niz w 39 tym tyg.

Moja znjoma pirwsze dziecko w 35 tyg urodzila a teraz miesiac temu coreczke w 42 tyg i tez myslala ze urodzi przed terminem bo przeciez pierwsze dziecko przed terminem to i drugie tez. A to niestety tak nie jest.

Cina ja wszystko rozumiem ale sa babki ktorym sie ten stan podoba, mnie niekoniecznie. Juz jestem wymeczona tym wszystkim...
Date tak tylko o sobie powiedzialam ale wlasnie myslalam ze jednak bedzie szybciej niz dluzej ech. A tu sie okaze ze tez przenosze niewiadomo ile :D jeszcze spodziewalam sie ze nastepna wizyta za tydzuen a tu za 2... to mi uswiadomilo ze moj gin naprawde noe liczy na nic wczesniej z mojej strony bubu :( :D

Love! Wlasnie słyszałam, ze to najbardziej pomaga! Dajesz mi nadzieje!! Haha

Taaaa.... Nagram wam i wyślę ;) i będę gwiazda YouTube albo redtube w sekcji hardcore hahaha

Uwierzcie mi, ze jak rozpocznie sie poród, każda jedna z nas bedzie odkrakiwac po stokroć nasze życzenie porodu hahahaha

A skad wiesz ze przenosisz?
Ja tez tak mowilam w pierwszej ciazy. Napewno przenosze i beda mi porod wywolywac. A tutaj prosze 5 dni przed terminem nagle sie zaczelo. A na ktg dwa dni wczesniej nic, jeden skurcz byl.

Trzymam kciuki za ciebie zeby jednak wczesniej niz pozniej[emoji3]

Ja tez nie lubie byc w ciazy...a koncowka ciazy to juz wogole porazka....

Cina szyjka 2, 5 wola rozpaczliwie ze porodu nie bedzie hahaha :D
Juz bym po prostu chciala ja miec, wiedziec ze wszystko jest z nia ok, w brzuchu to sie wszystko wydarzyc moze... i ja za Ciebie trzymam kciuki zeby bylo wtedy kiedy sobie wymarzylas :)
Anney niewazne gdzie, wazne ze zyskasz popularnosc :D ale my, twoje forumowe dupencje filmik musimy otrzymax w pierwszej kolejnosci!

reklama
Do góry