reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Juliana nie martw się, jak każdy maluszek ma po prostu leniwy dzień... Na pewno wszystko jest dobrze:)

Blanka mam nadzieję, że jutrzejsza wizyta Cię uspokoi:)

W ogóle trzymam mocno kciuki za jutro:)

U mnie porod z Alexem trwal 6 godzin w tym 3 parte.

A z vikim godzune i w tym 1 parte ...
Zobaczymy jak bedzie teraz.

Julianka-ja z Olką tak miałam w 35tc, pojechałam na IP a tam oczywiście okazało się że młode na dłużej przysnęło i że wszystko OK. Jak ma Cię to uspokoić to moze lepiej sprawdź. Ale stawiam na to że maluszek ma dziś dzień na lenia.

anbas dopisane :) musiałyśmy przeoczyć, ja ostatnio w ogóle tak z doskoku jestem na forum, więc sorki ;)
Tamtusia gratuluję wizyty, a synek wcale nie taki mały :) taki w sam raz :)
siva, milusia, kajtek dopisane :)
milusia gratuluję wizyty, super, że szyjka długa :)
Juliana mój mały też niedawno taki niemrawy przez dwa dni był, też nerwa miałam przez to. ale widocznie takie senne dni miał, bo teraz z powrotem łobuzuje w brzuszku :)

piszecie o porodach, ja miałam skurcze 8 godzin w tym parte 15min tylko :)

Gratuluję wam kochane udanych wizyt!!!! :-D dzieci rosną, szyjki trzymają! I oby tak dalej!

Juliana jak się denerwujesz jedź na IP... ja bym nie ignorowała braku ruchów... u mnie jedzienie słabo działa. Adrian się rusza jak brzuch "macam"

Blanka
zaciskamy kochana kciuki za ciebie! Oby się bez szpitala obyło!

Blue na wypisie ze szpitala jest :tak:

Anisen pewne to z arytmią? Kurcze strasznie ci współczuję... oby to nie było jednak nic poważnego... :-(

U nas 5 godzin od odejścia wód (skurcze się później pojawiły) w tym 45min parte. 37 tydzień 2800g i 50cm a główka 33 cm :-)

Ostatnia edycja:
reklama
A u mnie poród w 39 tc , czas trwania 1 okresu 2h , 2 okresu 10min , waga 4500, 62cm , obwód głowy 35cm, obwód klatki piersiowej 37cm, takie mam informacje wpisane do książeczki zdrowia dziecka.:happy2:

Do góry