reklama
Ja wizytę miałam rano i wszystko ok, wymiary idealne co do wieku ciąży, ja to się trochę martwiłam, że mam mały brzuch i synuś mały, ale lekarz powiedział, że wszystko akurat, waży pomiędzy 1640g - 1810 g czyli taki średniaczek;-)
dno macicy w prawidłowym miejscu, o szyjce nic nie mówił, ale ja problemów żadnych nie miałam więc chyba też ok. Na następną wizytę kazał mi kupić wymazówkę do GBS. Mały dziś buźki nie chciał pokazać, ale jest główką do dołu cały czas. Tylko ciśnienie miałam wysokie bo 135/105, zawsze mam na wizycie takie wysokie, a w domu często mierze i z reguły mam mega niskie przedwczoraj np 100/46 więc to typowy syndrom białego fartuch, po wizycie położna mierzyła jeszcze raz i już miałam trochę niższe. Ja przytyłam tylko 1kg przez te 3 tygodnie, więc jestem już 12 kg na plusie:-).
Za godzinkę jadę z mężem na pierwsze zajęcia szkoły rodzenia, ciekawe jak będzie...
Trzymam kciuki za resztę wizytujących!!!
dno macicy w prawidłowym miejscu, o szyjce nic nie mówił, ale ja problemów żadnych nie miałam więc chyba też ok. Na następną wizytę kazał mi kupić wymazówkę do GBS. Mały dziś buźki nie chciał pokazać, ale jest główką do dołu cały czas. Tylko ciśnienie miałam wysokie bo 135/105, zawsze mam na wizycie takie wysokie, a w domu często mierze i z reguły mam mega niskie przedwczoraj np 100/46 więc to typowy syndrom białego fartuch, po wizycie położna mierzyła jeszcze raz i już miałam trochę niższe. Ja przytyłam tylko 1kg przez te 3 tygodnie, więc jestem już 12 kg na plusie:-).
Za godzinkę jadę z mężem na pierwsze zajęcia szkoły rodzenia, ciekawe jak będzie...
Trzymam kciuki za resztę wizytujących!!!
grudnióweczka111
Fanka BB :)
U mnie Olka 3200 gr i 57 cm, obwód główki 34 a klatki 33. I okres porodu 15 godzin a parte 2,5 godz. Cc na koniec,
Marika wiem o czym mówisz.
Kciukasy za dzisiejsze wizyty
Marika wiem o czym mówisz.
Kciukasy za dzisiejsze wizyty
milusia21
Jestem bardzo mile zaskoczona moją wizyta
:-)
Miałam badanie na fotelu w celu pobrania czegoś (nie zapytałam czego
)
Usg: Zosiaczek ma 1748g leży sobie główką w dół stąd moga być moje kucia...
Szyjka 36mm więc super
Była inna położna niż zawsze trafiam(tym razem była przesympatyczna w odróżnieniu do jej koleżanki...więc poprosiłam żeby zapisała tak żeby akutrat ona była:-)-pracuje tez na porodówce więc będzie łatwiej może jak trafi przy porodzie,a jeśli jest możliwość żeby ją sobie"wynająć" to nie ważne za ile chce mieć taką położną przy sobie....:-)jest warta każdej ceny)
następna wizyta 4.12

Miałam badanie na fotelu w celu pobrania czegoś (nie zapytałam czego

Usg: Zosiaczek ma 1748g leży sobie główką w dół stąd moga być moje kucia...
Szyjka 36mm więc super
Była inna położna niż zawsze trafiam(tym razem była przesympatyczna w odróżnieniu do jej koleżanki...więc poprosiłam żeby zapisała tak żeby akutrat ona była:-)-pracuje tez na porodówce więc będzie łatwiej może jak trafi przy porodzie,a jeśli jest możliwość żeby ją sobie"wynająć" to nie ważne za ile chce mieć taką położną przy sobie....:-)jest warta każdej ceny)

następna wizyta 4.12
kasia150491
Mamusia synusia:)
dziewczyny gratulacje! :-) super,ze dzidzie zdrowe!

juliana
Wróciłam z pracy i coś moze raz konął,ale dalej cicho,martwię się.....:-(
milusia21
Proponuje szklankę coli,u nas działa że szokWróciłam z pracy i coś moze raz konął,ale dalej cicho,martwię się.....:-(

reklama