reklama
mamolka
Fanka BB :)
missiiss trzymam &
chyba słodkich mam dzieci są duże
Kiedyś jedna z mam spotkanych gdzieś tam na ulicy opowiadała mi że ona urodziłam w 35tc prawie 4 kilogramowego chłopaka ! Oczywiście to była Słodka mama
I czym ty w ogóle "pasiesz" tego Jaśka swojego że Ci jak na drożdżach rośnie?![]()
chyba słodkich mam dzieci są duże
Kiedyś jedna z mam spotkanych gdzieś tam na ulicy opowiadała mi że ona urodziłam w 35tc prawie 4 kilogramowego chłopaka ! Oczywiście to była Słodka mama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja jutro sie wizytuje na 15.40. juz nie moge sie doczekac, bo bede miala usg - tylko mi przykro, bo maz mimo dobrych checi raczej nie dojedzie :-( no nic, najwazniejsze, zeby z dzidzia bylo ok 

Elena
Grudniówka 2010
Kolej na mnie.

Moje dziecko w końcu ułożyło sie główkowo.Pieczenie brzucha przy wypychaniu to norma ( u mnie akurat się przekręciło) ,a i ten ból kości przy przewracaniu się to miałyście rację - on już ma mało miejsca. Od ostatniej wizyty 2 kg na +.
Glukoza: przed 75, po godzinie 92. Reszta badań w normie. Nawet hemoglobina podskoczyła. Wszystko jest elegancko.
Następna wizyta za półtora tygodnia.
Zdjęcia same za siebie mówią,że będę mieć syna. Także po raz kolejny potwierdzony chłopak.

Moje dziecko w końcu ułożyło sie główkowo.Pieczenie brzucha przy wypychaniu to norma ( u mnie akurat się przekręciło) ,a i ten ból kości przy przewracaniu się to miałyście rację - on już ma mało miejsca. Od ostatniej wizyty 2 kg na +.
Glukoza: przed 75, po godzinie 92. Reszta badań w normie. Nawet hemoglobina podskoczyła. Wszystko jest elegancko.
Następna wizyta za półtora tygodnia.
Zdjęcia same za siebie mówią,że będę mieć syna. Także po raz kolejny potwierdzony chłopak.
Gratuluję wszystkich udanych wizyt:-)
Gufi trzymam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę i z niecierpliwością czekam na relacje z niej

Mamolka Kochana mam nadzieję ze Twój maluszek spieszyć sie nie będzie i spotkamy sie w tym samym czasie na porodówce;-) bo chyba będziesz rodzic na Kraśnickiej prawda
Co do wagi maluszków w 35tygodniu to moja bratowa urodziła córeczkę ten sam rocznik co moja w tym właśnie tygodniu i jej mała miała prawie 3400g
Ewa86 łykaj magnez i sie nie przemęczaj

Mississ kciuki za jak najlepsze wyniki mocno mam zaciśnięte &&&
Kicia za Twoja wizytę 26 też będę trzymać kciuki

Sunnflower ja sie z chęcią przyłącze do Twoich domowych sposobów na przyspieszenie porodu
Anka super że już dziewuszka potwierdzona

Elena toświetnie że masz takie dobre wyniki i fajnie że Twój synek ułożył sie już główką w dół
Foteczki maluszka urocze:-):-):-)
Gufi trzymam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę i z niecierpliwością czekam na relacje z niej

Mamolka Kochana mam nadzieję ze Twój maluszek spieszyć sie nie będzie i spotkamy sie w tym samym czasie na porodówce;-) bo chyba będziesz rodzic na Kraśnickiej prawda

Co do wagi maluszków w 35tygodniu to moja bratowa urodziła córeczkę ten sam rocznik co moja w tym właśnie tygodniu i jej mała miała prawie 3400g

Ewa86 łykaj magnez i sie nie przemęczaj

Mississ kciuki za jak najlepsze wyniki mocno mam zaciśnięte &&&
Kicia za Twoja wizytę 26 też będę trzymać kciuki

Sunnflower ja sie z chęcią przyłącze do Twoich domowych sposobów na przyspieszenie porodu

Anka super że już dziewuszka potwierdzona

Elena toświetnie że masz takie dobre wyniki i fajnie że Twój synek ułożył sie już główką w dół

cristalrose
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i potwierdzonych płci:-)
Missiiss, Gufi - trzymam kciuki - na pewno będzie dobrze.
Mamolka - nie przemęczaj się i dbaj o siebie, a właściwie to wymagaj od innych żeby dbali. Trzymam kciuki żeby było ok:-)
przecież ja jestem w 35 tc. a nie zamierzam jeszcze rodzic (nawet torby nie spakowałam
)
Missiiss, Gufi - trzymam kciuki - na pewno będzie dobrze.
Mamolka - nie przemęczaj się i dbaj o siebie, a właściwie to wymagaj od innych żeby dbali. Trzymam kciuki żeby było ok:-)
Kiedyś jedna z mam spotkanych gdzieś tam na ulicy opowiadała mi że ona urodziłam w 35tc prawie 4 kilogramowego chłopaka !
Nie przerażajcie mnieCo do wagi maluszków w 35tygodniu to moja bratowa urodziła córeczkę ten sam rocznik co moja w tym właśnie tygodniu i jej mała miała prawie 3400g![]()

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze &&&& 
A mnie ginka nie dała skierowania na badanie glukozy 75g hmmm i teraz nie wiem czy zrobić przy badaniach krwi i moczu teraz??? Chyba będę musiała do niej zadzwonić bo może zapomniała
A mnie ginka nie dała skierowania na badanie glukozy 75g hmmm i teraz nie wiem czy zrobić przy badaniach krwi i moczu teraz??? Chyba będę musiała do niej zadzwonić bo może zapomniała

reklama
natka86
mamusia Zosieńki
dzień dobry dziewczyny, ja również gratuluje super wieści
misia widzę że spac po nocach nie możesz??
trzymajcie za nas dzisiaj kciuki bo o 15,45 mam usg w szpitalu w sprawie nerek małego, mam stresa, od rana już mnie dzisiaj boli brzuch z nerwów...
misia widzę że spac po nocach nie możesz??
trzymajcie za nas dzisiaj kciuki bo o 15,45 mam usg w szpitalu w sprawie nerek małego, mam stresa, od rana już mnie dzisiaj boli brzuch z nerwów...