reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

missiiss my z Boryskiem nawet jak nie piszemy że trzymamy kciuki to trzymamy:D:D:D ojjjjjj tak!!! Wracaj już do nas koniecznie, bo smutno....:)
I czym ty w ogóle "pasiesz" tego Jaśka swojego że Ci jak na drożdżach rośnie?:)

reklama
ja jutro sie wizytuje na 15.40. juz nie moge sie doczekac, bo bede miala usg - tylko mi przykro, bo maz mimo dobrych checi raczej nie dojedzie :-( no nic, najwazniejsze, zeby z dzidzia bylo ok :tak:

Kolej na mnie.

13.10.2010 УЗИ 30 недель 5 дн&.jpg

13.10.2010 УЗИ 30 недель 5 дн&.jpg

Moje dziecko w końcu ułożyło sie główkowo.Pieczenie brzucha przy wypychaniu to norma ( u mnie akurat się przekręciło) ,a i ten ból kości przy przewracaniu się to miałyście rację - on już ma mało miejsca. Od ostatniej wizyty 2 kg na +.
Glukoza: przed 75, po godzinie 92. Reszta badań w normie. Nawet hemoglobina podskoczyła. Wszystko jest elegancko.
Następna wizyta za półtora tygodnia.
Zdjęcia same za siebie mówią,że będę mieć syna. Także po raz kolejny potwierdzony chłopak.

Gratuluję wszystkich udanych wizyt:-)

Gufi trzymam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę i z niecierpliwością czekam na relacje z niej:tak::tak:
Mamolka Kochana mam nadzieję ze Twój maluszek spieszyć sie nie będzie i spotkamy sie w tym samym czasie na porodówce;-) bo chyba będziesz rodzic na Kraśnickiej prawda:cool2:
Co do wagi maluszków w 35tygodniu to moja bratowa urodziła córeczkę ten sam rocznik co moja w tym właśnie tygodniu i jej mała miała prawie 3400g:cool:
Ewa86 łykaj magnez i sie nie przemęczaj:tak::tak:
Mississ kciuki za jak najlepsze wyniki mocno mam zaciśnięte &&&
Kicia za Twoja wizytę 26 też będę trzymać kciuki:tak::tak:
Sunnflower ja sie z chęcią przyłącze do Twoich domowych sposobów na przyspieszenie porodu:rofl2:
Anka super że już dziewuszka potwierdzona:tak::tak:
Elena toświetnie że masz takie dobre wyniki i fajnie że Twój synek ułożył sie już główką w dół:tak::tak:Foteczki maluszka urocze:-):-):-)

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i potwierdzonych płci:-)
Missiiss, Gufi - trzymam kciuki - na pewno będzie dobrze.
Mamolka - nie przemęczaj się i dbaj o siebie, a właściwie to wymagaj od innych żeby dbali. Trzymam kciuki żeby było ok:-)

Kiedyś jedna z mam spotkanych gdzieś tam na ulicy opowiadała mi że ona urodziłam w 35tc prawie 4 kilogramowego chłopaka !

Co do wagi maluszków w 35tygodniu to moja bratowa urodziła córeczkę ten sam rocznik co moja w tym właśnie tygodniu i jej mała miała prawie 3400g:cool:
Nie przerażajcie mnie:szok: przecież ja jestem w 35 tc. a nie zamierzam jeszcze rodzic (nawet torby nie spakowałam:sorry:)

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze &&&& :)
A mnie ginka nie dała skierowania na badanie glukozy 75g hmmm i teraz nie wiem czy zrobić przy badaniach krwi i moczu teraz??? Chyba będę musiała do niej zadzwonić bo może zapomniała:baffled:

reklama
dzień dobry dziewczyny, ja również gratuluje super wieści;)

misia widzę że spac po nocach nie możesz??

trzymajcie za nas dzisiaj kciuki bo o 15,45 mam usg w szpitalu w sprawie nerek małego, mam stresa, od rana już mnie dzisiaj boli brzuch z nerwów...

Do góry