reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Mini żebym chciała nie da rady 05.01 to czwartek a w czwartki mój doktorek od 7:00 rano jest 24h na dyżurze w szpitalu ;-);-);-) a, że innego doktorka niż mojego nie akceptuje także do pon muszę poczekać - ewentualnie w piątek by mnie mógł przyjąć ale nie byłoby "mojej położnej" :-):-)

ale za to jak ostatnia 9 wróce a będzie to 32 tydzień to już powiem, że moje Dzieciątko 2 kg ma :-):-D

poza tym "ostatni będą pierwszymi" :-D:-D:-D:-D

no to 5-tego będzie wysyp informacji :-)oczywiście samych dobrych :tak:
ja jeszcze oprócz 5-tego, 13-tego jestem zapisana do mojego cudownego pana doktora (niestety tylko od USG:-(). mam piekne zdjęcie stópki z połówkowego od niego. rozczulił mnie bo jak robi USG to szybko przelicza paluszki maluchom, a ja nie wiem kiedy on to i gdzie widział przy połówkowym, no poza wspomniana stópką, ale tutaj to centralnie widac.

gdyby nie ten diabetolog 4.01 dla ktorego musze miec zapis USG to tez bym poszla 5.01.
no, a tak pojdziemy 3.01 , a 5.01 będe wypatrywała samych dobrych wieści :D

reklama
Kurde no to początek stycznia będziemy tylko na tym wątku pisać tyle wizyt będzie
A ile zdjęć ( mam nadzieję) naszych maluszków
Jak to USG dopiero po 11.01 mam ale to i dobrze będzie 30 tydzień

Do góry