MaMicurina
Fanka BB :)
Patrzyłam na tą transformację płci i widzę że jeszcze wszystko możliwe 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

będę wieczorem dzwonic i umawiac sie prywatnie do gina na usg - od razu zrobimy porządne połówkowe, a nie tylko podgląd pobieżny
wyniki spadły, ale wg gina tragedii jeszcze nie ma - mam łykac tran w kapsułkach, tabletki z buraka i do tego minimum 100g białka zwierzęcego pod dowolna postacią. Co mnie jeszcze cieszy cytologia dobra (tzn. II grupa, ale przy mojej nadżerce to sukces ;-) a po porodzie sie nią zajmiemy...). No i niestety grzybolek sobie znów przylazł, chociaż jest mniej uciążliwy. Dostałam trochę leków - terapia dłużej będzie trwała i mam nadzieje, że pozbędę się tego cholerstwa na dobre ;-)
)
no i fotki dostane, bow prywatnym gabinecie drukarka zawsze działa, ato ostatni dzwonek na fotki malucha, potem będzie juz za duży 
chcoiaż dzisiaj położna stwierdziła, że jak tak szybko ruchy poczułam to pomału mogę się na luty a nie marzec szykować