reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Ivi :) dzieki ale az tak nie zaszaleje:) poczekam do 2stycznia na to badanie echa - to byl pierwszy wolny termin w warszawie do dobrej pani doktor. No ja jeszcze nie panikuje -wierze w to ze to tylko zly odczyt usg ( chociaz to juz bylo drugi raz). Musze ta wage zbadac dokladnie w necie:)

Atan super wieści - no i w końcu się wybyczysz ... Wyprawka skompletowana to teraz będziesz tylko prać , prasowac , ustawiać , przestawiać itd :-)
niestety maz ma urlop w styczniu w polowie i dopiero od 16 stycznia zacznie robic panele w pokoju i stanie wtedy lozeczko ;-)
i bedzie prasowanko i pranie najpierw ;-)

Atan super , ze dostałaś L4… masz szansę odpocząć i trochę zwolnić tempo
Maria zrobicie badania i pewnie się okaże, że wszystko będzie dobrze; bądź dobrej myśli :tak:

Maria co do wagi dziecka to raczej nic nadwyczajnego i tym nie musisz sie martwić. Jak już wczesniej pisałam mój synuś tydzień temu wazył 1354g lekarka powiedziała, że to dużo o jakieś 4 tygodnie wiecej niz powinno ale nie ma sie czym martwić po prostu dzieciątko duże.:-)

Maria koszt duży , ale skoro lekarz dwa razy sugerował że powinnaś zrobić to może dla świętego spokoju zrób ... Będziesz mieć czyste sumienie

reklama
Do góry