reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
angel leki w podrecznym mozesz ja ostanio mialam bardzo duzo bo i witaminy i na cisnienie i antybiotyki dla znajomych, zawsze mozesz wyslac jak masz oabwy
nusia super usg w 32 tyg a , a ile razy robia w irlandii usg?

inamorte zapytam tak jak wcześniej - podwyższony tzn ile?
atomówka czyli Ty też dołączasz do słodkich mamusiek, a nie masz zlecenia na powtórzenie badania?
Angel jakie Ty te zastrzyki dostałaś? moja Fraxiparyna kosztuje na receptę chyba z 13 zł

Pere mam fragmin.. Refundowane 9 zł, nie refundowane 200 :no: Do weekendu bede wiedziec czy bez ubezpieczenia poza leczeniem i hospitalizacja i refundacja lekow mi sie nalezy :(

A przewiezc tabletki wszelkiej masci tez przewozilam.. Ale ampulko strzykawki ? No nie wiem, boje sie .. Nic zupelnie w necie i na stonie wizzair nie ma ;/;/
Trudno wysle szybka przesylka na poczatku przyszlego tygodnia i bedzie juz napewno jak przylece, ostatni tutaj tez sobie wykonam przed lotem..
Potem tyle o ile zeby bylo na jakis czas poki sie do lekarza nie dobije w tym okresie i zobaczymy co mi powie na to wszystko..

atomówka mnie lekarz zlecił dietę i powtórzenie badania, bo na czczo miałam 91,2, a po 2 h 160,6... ale pewnie dlatego, że to maa mieścina i nawet poradni diabetologicznej nie mają :baffled:
Angel a nie da się tego wystawić np na Twoją mamę albo siostrę? Poza tym możesz chyba w bagażu tym dużym przewieźć a nie podręcznym...

wrrr jestem zła na siebie, bo gdzieś posiałam wypis ze szpitala - z lipca, a potrzebuję go do PZU, żeby pieniążki dostać :-(

Ange
l mam tez całą paczkę clexane 40mg/0,4 ml do odstąpienia, jeśli mogłabyś zamienić albo też się nada dla Ciebie to mogę wysłać

Ostatnia edycja:
reklama
A na stronie akurat pisze, ze lekarstw zadnych w bagazu rejestrowanym :crazy:
Ewstra heh infolinia wizzair to ponad 4 zł za minutę , jakis obled sa granice..

Perelandra kochana jesteś!! Spytam wszystko cioci jak bede sie z nia w weekend wiedziec. Dowiem sie wszystkiego juz wtedy. A na siostre/mame to Wam sprzedam nowe info .. właśnie sęk w tym, ze nowe przepisy weszły i nie ma juz wystawiania takich recept, kazda recepta musi byc potwierdzona historia lekarska danej osoby :baffled::angry: Maja wlasnie teraz zamiar scisle kontrolowac wystawianie lekow refundowanych na recepte.. mieli sie kiedy za to zabrac!!

A w sumie co do przewozu.. ee tam wysle szybko w poniedzialek moze dojdzie do piatku jak maz jeszcze bedzie- nie, wspolokatorzy odbiora- nie, niech i awizo zostawia ostatni zastrzyk wezme we wtorek a w srode po przylocie na poczte odbiore i wszystko.
W razie w zawsze moge sie z tym wypisem zglosic szybko do szpitala ze zgubilam leki itp.

Dobra sama sie uspokoilam, damy rade ;-)

Do góry