reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
to mam tak samo:)
:)

oby przyjeło juz pozycje startowa: głowa w doł..
to pokaze co miedzy nozkami ma

chyba kazdej ktora miała głowke na dole (czasami na połowkowym tak jest)
powiedzieli płec?

..................................

a jak ciagle głowka w gorze to powiedza ze za duze i nic nie widac...

tunia - ja pewnie następnego dnia, bo mam na 17... a zanim wrócę itd to juz będzie 19 na pewno... a o tej godzinie to juz bym pewnie się pluskac chciala i leżec obok Pana mego;p

kindzia u mnie na połówkowym dzidzia była w ułożeniu miednicowym i lekarz widziała doskonale co tam mięxdzy nogami, tylko że ja wiedzieć nie chciałam ;-)

Moje usg 17 stycznia czyli to by było w 31 tc :tak:

A mi już jakoś w 14 tygodniu płeć podał:tak: Ostatnio jak byłam na usg to pokazywał mi jak moja córcia pięknie nogi rozkłada i nic tam nie było uff :cool2:

Teraz mam wizytę 7 stycznia, bo będę biegała już co 3 tygodnie :-D a malutka już główką w dół ułożona :tak:

reklama
ja mam wizyte w srode u mojego Gp mam nadzieje ze sprawa z cisnieniem sie w koncu wyjasni i beda te wyniki-chce wiedziec na czym stoje.No i umieram z ciekawosci czy dostane zwolnienie czy bede mogla wrocic do pracy, bo tu wszystko jest mozliwe

Do góry