reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Pewnie, pewnie , ze dobrze , ze sprawdzili.. Nastraszyla tylko troche nas, potem tyle godzin siedzenia i czekania w niepewnosci.. a jeszcze wczorajszy dzien taki byl ciezki.. No kiepsko to wszystko znowu sie zlozylo..
Ciesze sie, ze jest ok.. ale dzis czuje sie jeszcze gorzej po tym wszystkim i uleciala cala radosc z oczekiwania na małego:(
No i zagadka zostalo skad te bóle głowy od samego przebudzenia.. zaraz pękne chyba

Kto ma wizytki dzis kciuki zacisniete.
Ja wczoraj ktg za wszystkie czasy mialam, bo zapomnieli o mnie i lezalam godzine i 40 minut pod nim ;) Ale z tego co widzialam to bez skurczy, kilka sama czulam i do 40% podskoczylo, ale co to jest. Swoja droga prog bólu obnizyl mi sie do 0 chyba jak takie cos czulam :sorry2:

reklama
Angel a mierzyłaś sobie ciśnienie?? może masz za wysokie albo za niskie?? może masz ciśnieniomier w domu...

No i co i nic:-)

W kazdej chwili moge urodzic tak dzisiaj uslyszalam:-)jak powiedzialam ze ja juz dzisiaj moge zostac to sie zaczal smiac:-D
Serduszko ok:-)
Przyjechac do szpitala mam gdy:
-odejda mi wody
-skurcze co 5 minut
-ruchy jezeli bedzie mnie niz 4 na godzine tez przyjechac:-)
-27 gdybym jeszcze nie urodzila beda wywolywac, ale mam nadzieje ze moje kochane dziecko zlituje sie nademna i wyjdzie wczesniej termin mam na 22 wiec mogl by nawet przed tym 22:-D

Tunia to wieście najlepsze z możliwych, tylko teraz czekać :)

abed mam i własnie mierzac przy bólu jest podwyższszone.. Z tego wzgledu tez i mialam te badanie wczoraj ale nic nie wyszło..

I ja po wizycie, małej serduszko bije jak dzwon, ładnie pięknie, woda w organizmie sie zbiera puchne jak nie wiem co :/ rano jak wstaje to stopy mam jak shrek :/ ehhh :/ u gina ok, rozwarcie dalej mam na 3cm, lekarz badał i czuł już główkę więc szyjka się skraca (ostatnio czuł tylko opuszkiem palca), w każdej chwili mogę urodzić więc czekać ale jeżeli bym do czwartku nie urodziła to mam jechac 30km do szpitala tam gdzie mój gin przyjmuje zrobi mi ktg i zobaczymy co daleja najlepsze jest to ze 16-stego idzie na urlop :/ , torby do szpitala mam ze soba wziąć w razie czego i pytał mi sie czy bym wolała urodzic 15-stego czy czekać :p a ja do niego "jasne że urodzić" więc ten tylko powiedział że jak przyjade to zobaczymy wiec tylko czekać na bieg wydarzeń bądź czekać do czwartku.

reklama
Do góry