reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
Dzięki dziewczyny :*

dawidowe,
właściwie to był zdrowy, chociaż jak szedł do żłobka to już się coś zaczynało dziać :dry:

nat, makuc, nie byliśmy jeszcze u lekarza, gorączka była tylko wczoraj rano, właściwie to taki stan podgorączkowy bardziej, kupi też się unormowały, więc został tylko katar i kaszel :sorry2:

aha, rozumiem, ja poszłam z samym kaszlem do lekarza, ale mój bardzo rzadko choruje, więc jakoś się przestraszyłam ;-)

nat, my do lekarza chodzimy właściwie co kilka dni, najrzadziej to jest raz w tygodniu a zdarza się i 3 razy :sorry2: czasem mi sie wydaje że za często, bo panikujemy przy każdym przeziębieniu, ale jednak wole sprawdzić czy wszystko jest ok. Pewnie dzisiaj pojedziemy bo kaszel jest coraz gorszy :-(

dawidowe, do poniedziałku to nie ma szans, oby tylko się w nic poważniejszego to nie przerodziło, boje się kolejnego zapalenia płuc albo oskrzeli :-(

ROXI mam nadzieję, że to nic poważnego i że w pn Ptyś pokojnie do żłobka będzie mógł się wybrać :* czekam na wieść polekarzowe, o ile się do niego wybierzecie dzisiaj of kors.

reklama
Do góry