reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Te ich metody to mnie czasem po prostu przerazaja...ale nauczylam sie juz robic swoje, tak, czy siak. Lodow nie podalam (chyba musialabym rozum stracic), tylko wrecz przeciwnie, w cieple trzymam, ale mieszkanie regularnie wietrze. Dzis zrobilam mega wietrzalke, wyrzucilam posciel na balkon, zeby odswiezyc i odwirusowac.
Lekarz zbadal Pawla i na szczescie nie stwierdzil zadnych szmerow w oskrzelach, czy plucach, uszy czyste, wiec antybiotyk nie jest potrzebny. To wirusisko jakies wstretne, wiec teraz trzeba czekac, az Mlody go zwlaczy. Popoludniu juz byla nieznaczna poprawa, bo zjadl zupe, a rano troche kaszki i mleko na spiocha w dzien. Ladnie zasnal i teraz tylko sie modle, zeby mu sie nie pogorszylo.
Dzieki dziewczyny!

reklama
Załamałam się tym co tu przeczytałam:szok::shocked2::no::errr:
Diagnoza przez telefon...
Gdyby mi ktoś na ulicy to opowiedział to pomyślałabym, że zmyśla!
Onesmile zdrowia dla Pawełka! A dla Was cierpliwości

One:)-ja lodami sama sobie gardło zawsze leczę- serio,mija jak ręką odjął.Ale dziecku kazac dac bez obejrzenia go,to juz jest max:no::eek:.Zwłaszcza,ze np. u mnie taka kuracja skutkuje zawsze masakrycznym katarem,to już nie wiadomo,co gorsze:-p.

Onesmile zdrówka dla Pawła, super że obejdzie się bez antybiotyku :-)
A jak On się dziś czuje???
U Nas kolejny problem, tym razem z okiem :-( wizytę mamy dziś popołudniu.

reklama
Do góry