reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
Pediatra powiedziała, że trzeba iść do okulisty żeby jej obejrzał, bo Ona nie zna się na tym a poza tym Oliwia nawet nie dała sobie do niego popatrzeć.
Kazała przemywać rumiankiem, ale ja zaparzyłam zwykłej herbaty i jej przemyłam tym.

Kania- zdrówka dla niej i może to zapalenie mieszka włosowego ja mam tak często na dolnej powiece i mam tak opuchnięte jakby mi ktoś przywalił. Powinien jej ten rumianek pomóc, ja w sumie nic nie robię tylko czekam kilka dni.,

zapiszecie się do okulisty? Czy w ogóle będzie jakiś termin szybki, bo z terminami zawsze kiepsko. Eh czyli wizyta nic nowego nie wniosła , bo tyle samo wiedziałaś.
Może oczko będzie już lepsze jutro, oby!!

a ja jeszcze doradze jeden spob na oko. Moja mama mi go stosowała jak miałam zatarte oko albo jęczmień i zawsze pomogło. Przecierała mi złotą obrączką tylko warunek że świeżo zdjętej z palca. Pierścionek podobno też może być.

reklama
Dzięki dziewczyny :***
Kroma właśnie to tak wygląda, dolna część opuchnięta jakby jej ktoś przywalił (różowo-sina), podpuchnięta, a skąd to się może brać?
Dawidowe już dziś nigdzie z nią nie pojadę, bo śpi, też znam ten sposób tyle że obrączki nie noszę...
Jutro zamierzamy iść do okulisty jak się nic nie zmieni, terminy są na już, rano dzwonię i przychodzę na określoną godzinę bez skierowania a z takim małym dzieckiem przyjmują mnie bez kolejki (podobno) ile w tym prawdy to się jutro okaże.

Do góry