reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Lolisza, Franek charakterek musi mieć, po mamusi rzecz jasna:-Dspecjalizacja plus książka?!?!?! no to podziwiam:tak::tak::tak:ale skrobnij od czasu do czasu ze 2 zdanka co u was, bo teraz to już całkiem zdycham z ciekawości jaka książka i jaka specjalizacja, o wyczynach Franka nie wspomnę:-D:tak::-)
Oj,ja teraz tez będę zdychać z ciekawości!!!!:tak::-p.Słowo "książka"(nieważne,ze medyczna:-D) działa na mnie jak lep na muchy.Powiedz,o czym,jaka,jestem strasznie ciekawa!!!!

reklama
Aniawa zdrówka dla Wojtusia.

Natolin dla Piotrusia też, żeby go nic nie rozłożyło.

My dziś po wizycie u pediatry, oskrzela czyste ale katar gęsty i spływa więc mam nadzieję że się nie zakończy zapaleniem oskrzeli. Dostaliśmy syrop, krople i tym mamy się leczyć do końca tygodnia powinno przejść. Na szczęście temperatury nie ma, mega katar i kaszel. Oczywiście mleko przez ten kaszel zwróciła rano :-( Poza tym dostaliśmy receptę na mleko ze zniżką 30 %.

Kania zdrowia dla Oliwki.

My byliśmy dzisiaj u pediatry naszej kochanej. Pudzianek zdrowy, został zaszczepiony priorixem.
Waży 12880g i ma 84cm.

O rany, Natus, no to sluszna wage ma Piotrus bardzo! :-) I wysoki tez jest.
Trzymam kciuki, zeby po szczepieniu wszystko dobrze bylo.

My tez musielismy wybyc do lekarza, bo rano znowu goraczka byla. Znowu mi policza z 70 dolarow za diagnoze wirusowki. Lekarka powiedziala, ze to nie po szczepieniu. Troche mnie postraszyla, ze paskudna grypa panuje...
A ja kolejny dzien nie w pracy i zastanawiam sie, co na to moi przelozeni.

Natolin to super że Piotruś zdrowy i szczepienie macie za sobą. No i wagę też ma solidną :-)
Wioli83 Oliwia do żłobka nie będzie chodzić na razie, po co ma złapać coś jeszcze a przy tym zarażać inne dzieci.
Eliza zdrówka dla Adasia, oby to żadna grypa !!!

Eliza oby to nie była grypa. Zdrowia!!!
A przełożeni chyba nie powinni być źli, przecież masz te dni wolne co mówiłaś.
Kania dobrze, że Oliwka w domu posiedzi.

A waga Pudzianka wiem, że słuszna ;-)

aniawa, jak się czuje Wojtuś ? Mam nadzieje, że już jest troszke lepiej i antybiotyk nie będzie potrzebny!

kania, eliza, dużo zdrówka dla waszych dzieciaczków!

nat, Piotruś waży jak na Pudzianka przystało ;-)

Nie wiem czy wiecie ale dawidowe z Laurką są w szpitalu :-( Laura ma obturacyjne zapalenie oskrzeli :hmm:

reklama
Do góry