reklama
Roxannka
Pracująca mama!
makuc, ale on tak się zachowuje nie tylko u lekarza ;-)
nat, ciesze się, że jest ok, wiem jak się tym martwiłaś
I mnie też się serce kraje jak patrze na chore dzieci, straszne to jest że takie maleństwa a czasem cierpią więcej i bardziej niż dorośli :-(
nat, ciesze się, że jest ok, wiem jak się tym martwiłaś
I mnie też się serce kraje jak patrze na chore dzieci, straszne to jest że takie maleństwa a czasem cierpią więcej i bardziej niż dorośli :-(emiliab
Fanka BB :)
natolinko cieszę się z wyników Piotrusia:-):****
Roxi super, że Patryczek dochodzi do siebie
Zachowanie u lekarza na medal. Ciekawe po kim to ma 

Natuś najważniejsze, że wszystko dobrze z naczyniakiem Piotrusia. Cierpiących maluszków jest mnóstwo. Mnie już tak nie rusza ten widok, bo się naooglądałam od czasu studiów. Chociaż w takich miejscach ciężko jest patrzeć zwłaszcza na najmłodszych pacjentów :-(
My dzisiaj pojechaliśmy do pani doktor, ponieważ Wojtuś wczoraj dostał chrypki i troszkę kaszlał. Zastanawiałam się czy jechać, bo niby nic takiego mu nie było
Okazało się, że dobrze zrobiłam, bo ma zapalenie krtani i zaczerwienione gardełko. Po południu dostał temperatury a wieczorem miał koszmarny ataku kaszlu. Gdybyśmy rano nie odwiedzili przychodni, zapewne jutro płaciłabym za wizytę pediatry
Mam nadzieję, że do poniedziałku mu przejdzie :-(
Zachowanie u lekarza na medal. Ciekawe po kim to ma 

Natuś najważniejsze, że wszystko dobrze z naczyniakiem Piotrusia. Cierpiących maluszków jest mnóstwo. Mnie już tak nie rusza ten widok, bo się naooglądałam od czasu studiów. Chociaż w takich miejscach ciężko jest patrzeć zwłaszcza na najmłodszych pacjentów :-(
My dzisiaj pojechaliśmy do pani doktor, ponieważ Wojtuś wczoraj dostał chrypki i troszkę kaszlał. Zastanawiałam się czy jechać, bo niby nic takiego mu nie było
Okazało się, że dobrze zrobiłam, bo ma zapalenie krtani i zaczerwienione gardełko. Po południu dostał temperatury a wieczorem miał koszmarny ataku kaszlu. Gdybyśmy rano nie odwiedzili przychodni, zapewne jutro płaciłabym za wizytę pediatry
Mam nadzieję, że do poniedziałku mu przejdzie :-(Aniawa zdrowka dla wojtusia czasem wlasnie dobrze jest iść nawet jak człowiek myśli ze nic pewnie strasznego sie nie dzieje u takich małych dzieci infekcje szybko sie rozwijają dlatego ja zawsze powtarzam ze lepiej dmuchać na zimne i mieć spokojna glowe:-)
reklama
renata borysek
Fanka BB :)
Aniawa ale miałaś nosa,jednak zawsze lepiej podkoczyć i sprawdzić bo kto by pomyślal że od razu zapalenie krtani.życzymy zdrówka.