reklama
Roxannka
Pracująca mama!
makuc, ale on tak się zachowuje nie tylko u lekarza ;-)
nat, ciesze się, że jest ok, wiem jak się tym martwiłaś
I mnie też się serce kraje jak patrze na chore dzieci, straszne to jest że takie maleństwa a czasem cierpią więcej i bardziej niż dorośli :-(
nat, ciesze się, że jest ok, wiem jak się tym martwiłaś

emiliab
Fanka BB :)
natolinko cieszę się z wyników Piotrusia:-):****
Roxi super, że Patryczek dochodzi do siebie
Zachowanie u lekarza na medal. Ciekawe po kim to ma 

Natuś najważniejsze, że wszystko dobrze z naczyniakiem Piotrusia. Cierpiących maluszków jest mnóstwo. Mnie już tak nie rusza ten widok, bo się naooglądałam od czasu studiów. Chociaż w takich miejscach ciężko jest patrzeć zwłaszcza na najmłodszych pacjentów :-(
My dzisiaj pojechaliśmy do pani doktor, ponieważ Wojtuś wczoraj dostał chrypki i troszkę kaszlał. Zastanawiałam się czy jechać, bo niby nic takiego mu nie było
Okazało się, że dobrze zrobiłam, bo ma zapalenie krtani i zaczerwienione gardełko. Po południu dostał temperatury a wieczorem miał koszmarny ataku kaszlu. Gdybyśmy rano nie odwiedzili przychodni, zapewne jutro płaciłabym za wizytę pediatry
Mam nadzieję, że do poniedziałku mu przejdzie :-(

Natuś najważniejsze, że wszystko dobrze z naczyniakiem Piotrusia. Cierpiących maluszków jest mnóstwo. Mnie już tak nie rusza ten widok, bo się naooglądałam od czasu studiów. Chociaż w takich miejscach ciężko jest patrzeć zwłaszcza na najmłodszych pacjentów :-(
My dzisiaj pojechaliśmy do pani doktor, ponieważ Wojtuś wczoraj dostał chrypki i troszkę kaszlał. Zastanawiałam się czy jechać, bo niby nic takiego mu nie było

Aniawa zdrowka dla wojtusia czasem wlasnie dobrze jest iść nawet jak człowiek myśli ze nic pewnie strasznego sie nie dzieje u takich małych dzieci infekcje szybko sie rozwijają dlatego ja zawsze powtarzam ze lepiej dmuchać na zimne i mieć spokojna glowe:-)
reklama
renata borysek
Fanka BB :)
Aniawa ale miałaś nosa,jednak zawsze lepiej podkoczyć i sprawdzić bo kto by pomyślal że od razu zapalenie krtani.życzymy zdrówka.